onsdag 16 juli 2008


Award time

Jag har samlat på mig ett par utmärkelser, den som spar han har, eller nåt sånt...

Från Lotta med bloggen Lottaspace , Elzie med bloggen Essemas värld och Malin med bloggen Ekebo . Tack snälla ni, ja ni vet ju själva hur glad man blir och denna award åker direkt tillbaks till er och era ljuvliga bloggar!

Det finns så många underbara bloggar därute i cybervärlden, men jag passar denna award även till Anna med bloggen Wanttobeme och Karin I villa grå!

Jag hoppas att värmen och solen är med er, själv sitter jag vid mitt skrivbord och svettas, jag väntar på att solen ska smyga bort från balkongen, det ska ommöbleras och piffas.
Ha en alldeles ljuvlig dag!
Kramiz Gunilla

20 kommentarer:

timelesshome annika sa...

Tack för semester hälsningen!
Jag har läst din blogg. Själv har har bott utomlands i om gångar när jag inte hade familj,men aldrig skapat ett hem någon annanstans en Sverige. Det ser helt fantastiskt ut dina bilder är varma och vackra.Ja, nog är vi alla väldigt svenska när vi befinner oss i andra länder.Vi har alla orsaker att vara stolta. Lycka till med ditt hem det ser jätte trevligt ut glöm inte att köpa stora saker om du en gång har möjlighet att ta hem dem hit om du flyttar hem någon gång.
Ha en härlig dag vi hörs igen .Min blogg och jag har semester ett tag till.Englands resa!!!!
Kram Annika

Synnøve. sa...

Godmorgon.
Klockan är strax 8 här.
Solen skiner och himmlen är blå. Än så länge.
Möblera om på balkongen låter som en bra idè.
Hoppas det gick bra sen när solen försvann från den.
Ska snart öppna verandadörren och släppa in lite vind.
Det blåser, men då är det ialla fall myggfritt hehe...
Kramen vännen.
Synne.

japp sa...

Hejhej.. ajajaj, så guuben gillar inte ditt bloggande.. nee, går de ut över semestern förstår jag väl, men man kan ju sitta me måtta..hihihi.

Jag brukar köra ihop alla awarder på samma.. det tycker jag funkar bra.. istället för samma award som ska tackas på olika håll..ibland kommer de ju tätt.

Nee,de e kanske inte så bra å ha en massa hundar på uppfödning där nere.. å de kräver ju en hel del, hur de har de med veterinärvård vet jag då inte heller.. men de e kanske bäst å ta en kull hemma OM man ska ha nån.

Men de ska bli jättespännande å ha en kull, å vår tik är själv från en kull me 13st, så vi får väl se, hon är enormt stor nu iaf, fast det är ju denna veckan de ska börja bli stora..vad blir hon då inte i slutet..ojojoj.

Nu ska jag göra nytta.. men så roligt att du bidde gla iaf för awarden.. du har verkligen en fin blogg å roliga händelser som man får följa me på.. åsså får du väl tacka din guube för att han delar me sig av dej på bloggen till å från, så du får skriva allt fint åså..hihihi;-) kram på dej. helén.

Anonym sa...

Längtan tillbaka Indien blev stor igen när jag ser dina bilder. Ja överhuvudtaget att få resa. Jag har en underbar 6 veckor lång semester denna sommar. Jag vet knappt vad jag ska fylla tiden med och det känns bara bra :)

joanna sa...

Tusen takk for helsinga. Så flotte bilete du tar!Klem

Ullis/Leva på landet sa...

Grattis till utmärkelsen. Här skiner faktiskt solen just nu. Kan väl dock inte säga att vi har samma problem som du att man vill att den ska försvinna så man kan göra nåt. Här är man glad för alla stunder den är framme.

Kram Ullis

ANETTESHUS.COM sa...

Takk for veldig hyggelig kommentar på bloggen min! .... og gratulerer du også!!

Dette tror jeg er en blogg jeg ikke har oppdaget ennå, du ligger i alle fall ikke på blogglista mi - noe den burde gjøre, for dette er kjempe-inreressant lesning. Så spennende å bo i Singapore! Sikkert en veldig stor kontrast til livet i Sverie, og Norge for den saks skyld;)

Men nå har jeg gjort noe med saken; du ligger på lista! "I love .." Skulle bare mangle.

Nå må jeg lese litt mer ...
Ha en fortsatt fin uke.
Anette

Solstrimmor & Stjärnstrålar sa...

Grattis till dina awards!
Varmt tack för dina rara ord hos mig! Idén med Lavendel fick jag från tidningen Vakre Hjem :D
Vilken underbar semester ni har varit på!!! Ser jättehärligt ut! Bilderna är ljuvliga!
Mysigt med lite detaljer hemifrån kan jag tänka, jättegulligt i dotterns rum!!!
Ha det gott!
kramisar
nina

Ofelias Hus sa...

Tack för titten hos mig.
Vad spännande att bo i Singapore, men jag antar att det blir lite hemlängtan i bland...
Det är ju jättebra att du kan ha "Sverigekontakt" på detta vis,
här är vädret växlande med både sol och moln, 19 grader.
Perfekt bloggväder, hi-hi...
Ha det riktigt bra, tittar snart in igen.
Kram
Anette

Mia sa...

Åh du det där med att packa det r jag expert på vid det här laget. Dock hatar jag det så det lär inte bli förrän dagen före och även då kommer jag göra det högst motvilligt.

Kram Mia

Sussie sa...

Javisst är det kul med awards :) Vilka underbara bilder du visar från semestern. Det måste vara kul att snorkla men jag misstänker att jag som du skulle svälja en hel del vatten. Ha en underbar dag. kram.

Skafferi Med Sjöutsikt sa...

Tack för din lilla hälsning! Ja, visst är det konstigt hur vuxna kan uttala sig, och speciellt inför barnen?!?! Man ska tydligen inte bli förvånad alls!

Såg dina fina bilder (alla) blir inte alls avundsjuk...(ljug)

Må så gott! L

VITT, ZINK OCH SILVER sa...

Tack för titten och den gulliga kommentaren :)
Det blir väligt mycket shoppande av sig själv när man har en butik ska jag erkänna ;)

Grattis till alla dina awards och ha en härlig dag
Kram / Therese

Anonym sa...

Oh vilka underbara bilder i inlägget nedan. Man blir ju inte alls sugen att resa :0)

~Livet i byn

Rosa Hemmet sa...

Grattis till dina utmärkelser! Vilka härliga bilder du visar från eran resa! Boendet kan man ju verkligen inte klaga på :p Utedusch? oj vad härligt! Ha det fint.

Mjuka sa...

Hur har du set i värmen!! Skulle verkligen vilja vara där du är nu!!!
kram M

Mamma C sa...

Grattis till din utmärkelse.En annan behöver inte säga, att man väntar på att solen ska gå i moln. Så att det blir lite skugga. Det är inte annat en skugga och skitväder. Nu ska jag snart ha semester så jag hoppas på värme och sol.
Kram Mamma C

Design i tid och rum sa...

Hej! sååå fina bilder, allt du skriver om, är bara trevlig att läsa.
Snorkla älskar jag och, kan faktisk skrita att jag är jätte duktig på det.Pappa lärde mig, vi bodde vid havet (Adriatiska kusten )-Kroatien.Grattis till utmärkelsen !! du är värd varenda en. Kram Dadda

Daisys home sa...

HEI på deg og tusen takk for trivelig hilsen.Så overraskende og koselig og få hilsen helt ifra Singapore.Så masse fine bilder og koselig blogg du har.Sommerhilsen til deg

Wantobeme sa...

TACK vännen!!
Jag behöver inte fråga hur ni haft det.... Det räcker liksom med att titta på dina bilder =).
Sköt om er, så hörs vi snart igen!
KRAM!!