söndag 6 juli 2008

Vi är på plats på Langkawi. Familjen poserar glatt framför havet på väg till poolen, det är så skönt att det inte var lång flygresa denna gång, bara lite över 1 timme.
Första kvällen på ett nytt hotell kan jag sitta under middagen och fundera på om frukosten morgonen därpå är bra. Jag är en riktig frukostmänniska och det är liksom avgörande för hela trippen om frukosten är bra:-).

Nu är det dags att sova, så att jag får äta frukost snart!Imorgon visar jag fler bilder av min piffning av dotterns rum, välkomna tillbaks då!

Kram Gunilla

9 kommentarer:

Mamma C sa...

Här i Sverige är det regn och rusk och bara 13 grader. Jag hoppas ni får en bra semester, med sol och sköna bad.
Hoppas att frullen är god nu på hotelet
Kram Mamma C

Vardagstugg sa...

Hoppas ni får det trevligt!
En liten utmärkelse till dig från mig i min blogg!

/Annelie

Strandviks-Villan sa...

Så skönt med värme! Här känns det plötsligt som om hösten kommit... brrrr!
Dotterns rum är såååå fint med sängöverkastet och det lilla vita bordet! Väntar på fler bilder ;)
Ha en bra resa!

Kerstin sa...

Hei Gunilla.=)

Håper dere får en herlig og avslappende tur. Og at frokosten er god:=)

Klem fra Kerstin

latara sa...

Vilken kul detalj om dig att du är en frukostmänniska! Själv är jag helt fokuserad på fik - jag söker av alla ställen med radarblick i hopp om att hitta ett mysigt kafé :-) Alltid när vi är på väg någonstans grunnar jag på om det inte är läge att svänga av för att fika. Det är SÅ deprimerande med alla små orter där det vimlar av flottiga pizzerior men där de mysiga fiken lyser med sin frånvaro.

Ha det så bra!

Kram, Karin

Ullis/Leva på landet sa...

Mysigt ni ser ut att ha det. Håller med dig om frukosten. Jag älskar att sitta länge och njuta av en god hotellfrukost. Här är det kallt o regningt. Skulle gärna vilja vara där ni är.

Ha det bra!
Kram Ullis

Sand mellan tårna sa...

hihi.... hotellfrukost är ju avgörande för hela hotellet..... vi bodde på hotell nu i veckan i Stockholm och jag satt mest och klagade på att svensk hotellfrukost inte alls är som just asiatisk...

Den absolut bästa hotellfrukosten jag ätit fanns på Hotell Sofitel i Huahin, Thailand. Förutom allt det vanliga som mängder av juicer, bröd/yoghurt, omeletter av kock i hög vitt hatt, så fanns även ett utbud av sushi, små dessertostar osv. All exotisk frukt inkl. även jordgubbar och sånt man inte ens visste namnet på..... Själv gillar jag även nudlar och sånt på morgonen..... Nu vill jag ju bo på hotell..... och då menar jag inte ett svenskt scandic med kalles kaviar!!!!

hihi... jag är en trogen läsare av din blogg, och jag är intresserad, det var inte något jag bara skrev.... mera bilder!

Kram L (som redan längtar efter vinterns asienresa)

Stjerneglimt sa...

Hei! Så koselig med besøk fra deg!
Nå har jeg hatt en trivelig stund med besøk i din blogg, syns du har det fint! Øyenstikkeren likte jeg godt, har mange av dem både levende og noen i pynt på hytta på fjellet, men jeg liker deres navn på den bedre, trollslända.... - og så må jeg lete og se om det finnes forhandlere av pearls for girls heromkring, nydelige smykker!

S o F sa...

Japp, det bästa av allt - frukosten!

Önskar dig/er en trevlig vistelse och HÄRLIGA frukostar!

Kram från gamla Svedala!