torsdag 21 augusti 2008Lillkillen poserar glatt i pappas Sverige tröja, som efter den här bilden packades ner i en resväska. En tripp för maken till Beijing och viktiga möten, visst, men även en chans att få uppleva OS-febern på plats! Åhh, det skulle ha varit jag som fått åka, gubben kunde ta mötena och jag OS-biljetten. Om det inte vore för att han jobbade mot OS skulle han nog inte ens veta om att det pågick, hehe.
Näää, jag skippar OS-planerna och går och tar en manikyr istället, för vad kan slå snygga nagelband:-?

Our little guy poses happily in his father´s Sweden shirt, which after this picture was packed into a suitcase. A trip for my husband to Beijing and important meetings, certainly, but also a chance to experience the Olympic fever! Ahh, it should have been I who had to go, he could take the meetings and I the Olympic ticket. If it were not for the fact that he worked towards the Olympics, he would probably not even know that it was happening, hehe. Naaa, I think I´ll skip Olympics and go for a manicure instead, well what beats gorgeous cuticles:-?

Ta och njut av dagen.

15 kommentarer:

MOLLY sa...

Hehehe...så spennende å få være med på det da:)
Du får kose deg som best du kan;)

londonhem sa...

vad spannande!! ja jag har inte foljt OS speciellt mycket faktiskt
kram
anna

Lösvirkesbyggarna sa...

Jag är anvundsjuk på er båda. Tänk att kunna åka på OS eller unna sig en manikyr! Jag ska tänka på er medan jag snickrar ;)
Kram Anna

Kerstin sa...

Så spennende. Kos deg med manikyren du :)
Ha en fin dag!
Kerstin

Inredningstokig själ sa...

TACK snälla du för Awarden....blir såå glad!! Har själv haft minimalt med bloggtid den senaste tiden och inte hunnit se mej runt som jag brukar :-/ Men din blogg är helt underbar...ni har ett vackert hem! Ska nog lägga dej på bloggkoll så jag har koll på dina inlägg *LER*

Wantobeme sa...

Haha, din lyxlirare ;-)... Jag skulle lätt föredra manikyr framför OS... Och du, fråga mannen din hur många manikyrer det ryms på en OS-biljett - sen är det bara att boka in manikyrer i kalendern ett par år framåt ;-)

Hälsa familjen!!

Kram Anna

Kerstin sa...

Så spännande för honom. Jag har inte följt OS för det är inte riktigt min grej. Men jag förstår att det är stort för andra.
Ha det bra

Ekebo sa...

Kul för honom att få uppleva OS på plats. Stort Grattis till alla utmärkelser, det är du värd! kram malin

Fröken Anki sa...

Vilken mysig blogg du har. Har kikat runt lite och kommer tillbaka fler gånger. Kul att du tittade in hos mig så att jag hittade dig! :D

Mamma C sa...

Vilken upplevelse han kommer få tror jag. Manikyr lät inte så dumt. Det var typ 4 år sedan jag var och fixade mina naglar. Nu gör jag det själv, men det är inte samma sak.
Kram mamma c

Hjärtats saga sa...

Hej Gunilla!
Vad lyxigt med manikyr, man ska unna sig lite lyx ibland. Däremot har jag inte själv gått på någon nagelklinik. Kan ibland göra ett ryck med att fila och måla naglarna, och då känner man sig så fin. Tyvärr händer det inte särskilt ofta.
Du får gärna beställa varor, allt behöver inte gå sönder. Hör av dig ifall du ser något spännande, så ska vi nog kunna packetera det väl.
Ha det så bra och många hälsningar från Kerstin

Mys o Mirakel sa...

Vad spännande, vilken upplevelse att få vara på plats och vilken tur att invigningen gick bra! Härligt att bo utomlands och se nya kulturer, jag har också gjort det i olika omgångar och det är ju en fantastisk upplevelse. Men jag förstår att du saknar Sverige emellanåt, hoppas att du hittar nåt mysigt litet torp att inreda! Kram Camilla :-)

ColonialEast sa...

OS i Peking! Wow! Kan inte tänka mig något annat ställe jag hellre skulle vara just nu. Förutom hemma med barnen då :-) Kram!!

Flisan - Alldeles Vardagligt sa...

Åh, vad avis jag blilr på Din make!
Och det låter ju inte helt fel med manikyr så där :)

Lillkillen är sööööt!

Kramar
Flisan.

Leva som jag sa...

Spännande!!Nu inspirerar du mig till att gå och göra en manikyr! Lite vardagslyx är aldrig fel
kramar M