onsdag 17 september 2008



Alert! Alert! Virus! stod datorn och skrek i helgen (eller det var nog jag som skrek), det är så typiskt att all elektronik upphör att fungera när gubben inte är hemma, datorer är mer hans domäner än mina! Ingen blogg och inga mail har det blivit på ett par dagar men jag hoppas att gubben förstått att detta ligger på prio ett att fixa ikväll (medans jag är ute och dricker vin och äter en god middag) det är väl rättvist!?

Och nu en (icke) smidig övergång till dagens inlägg:-


Jag har ingenting att ha på mig!

Känns den repliken igen?, jag lovar i mitt fall är det så sant, så sant...Jag handlar mer än gärna (och ofta) saker till hemmet, men när det kommer till inhandling av kläder får maken fösa iväg mig...det är väl inte det att jag är helt ointresserad men det är ju sååå jobbigt, av med kläder, provning, sen på med kläder för att hitta en större storlek (alltid optimist) och sen av med kläder igen...och de härliga stora speglarna i provrummen gör ju att man tvärt vill vända i dörren.

På Make Up Store hittade jag däremot massvis av grejer och resultatet ser ni på bilden ovan. Men ssshhh säg inget till maken, han undrar vad jag gör av alla andra sminkprylar som jag köpt!


Jag hittade en svart (smart val, slimmande effekt ni vet:-) klänning på "Island shop" som jag tyckte var söt, över bysten sitter den åt och sedan blir den utsvängd, alla andra modeller var så vågade och man visade för mycket hud, oj nu låter jag nog som en pryd nucka, men jag måste ju känna mig bekväm i kläderna!




I have nothing to wear!
Have you heard that line before? Well in my case it is o so true:-

I love to shop for things to my home, but when it comes to shopping clothes my husband has to drag me to the shops, it´s not that I´m entirely uninterested it´s just that it´s so boooring trying them out, on and off, on and off with the clothes, and you become all sweaty and the panic when you realize that you need 2 bigger sizes than you started with...puh!But I found a black dress that I liked at "Island shop", the other models were so daring and I was showing to much skin, OK I sound like an old spinster now, don´t I, but it´s important that I feel comfortable in them:-.

At Make Up Store I found lots of make up stuff that I just had to buy, the result is on the top photo.
But Ssssshhhh, don´t tell my husband, he still wonders why I need make-up, well, it´s a girl thing....

28 kommentarer:

Petra C sa...

Hi hi. Vilket härligt inlägg att börja dagen med att läsa. Förstår totalt det där med att inte orka prova kläder och provhytterna och deras speglar ska vi inte tala om.
Grattis till fina inköpen på Make up store! :)

Malin sa...

Hihi, ja allt känns igen. Datorn får sambon styra över, jag kan inget alls om sånt. Tur att de finns i bland=)

Trots att jag jobbar med kläder har jag aldrig något att ta på mig. =)
Vet inte om jag tröttnar snabbare eller om jag är extra kräsen efter alla år.
Garderoben är överfull men ändå byter jag flera gånger innan jag ger upp och bara tar nåt..

Kerstin sa...

Haha, vilket härligt inlägg du gjort. Åh, vad jag känner igen mig i beskrivningen provrum, av och på med kläder, och man blir bara mer och mer svettig. :)
Ha det gott
Kerstin

No.15 sa...

Känner igen det helt och hållet!Det är alltid i sista stund jag köper kläder,det är himla konstigt.Då är jag inte ensam om detta det känns bra tycker jag.
Må bäst!

Sara Mårtensson sa...

Datorer är rätt bra att ha ibland (typ jämt) men otroligt irriterande saker också. Måste nog ta och köpa mig en ny snart för den är inte så snäll med mig just nu. Härligt med nytt smink och superfin klänning! :-)

Kram

Anonym sa...

Klänningen är jättefin...jag håller med en svart klassiker är alltid ett smart val...smink är betydligt enklare att handla...konstigt nog roligare också...kanske för att jag alltför sällan gör det...maken köper alltid åt mig på flygplatserna...efter min lista såklart...
Datorproblem kan orsaka svår abstinens...hoppas verkligen din man förstår hur allvarligt det kan bli:)
Kram,
Bella

elisabeth sa...

Jeg elsker slike kjoler:)) Sånn vil jeg også ha;) Jeg måtte ut å kjøpe ny sminke igår, kan ikke finne det jeg hadde hihi:)
Ønsker deg en kos kveld!!!

Hjärtat Mitt sa...

Ja, fy. Köpa kläder är inte roligt. Det är roligare att köpa saker till hemmet eller trädgården :)
Men det var en snygg klänning som du hittade. Perfekt i formen.

Kram Mari i Marieholm

Veronica sa...

Det är ingen höjdare att handla kläder när man ABSOLUT MÅSTE!

Kram Veronica

Elzie sa...

Hoppas maken lyckades fixa till datorn. Och att du lyckades hitta något att ha på dig till kvällen. Det är alltid så. Man har hela garderoben full med kläder men aldrig något att ha *s*.
Kram Elzie

Mer av allt sa...

Jättefin klänning! Visst är det konstigt att hela garderoben är full med kläder och ändå har man inget att ha på sig?! Smink är habegärligt! Var på Mary Key party igår och fyllde på lite i lådorna hemma.

Ha det bra!

♥ Fyra årstider sa...

Å, vad jag känner igen mig. Jag har börjat att köpa mer kläder sedan jag slutade att jobba inom inredning. Fortfarande blir det mest till barnen. Hoppas du får en skön kväll.
Kram Lotta

Mamma C sa...

Här är det gubben som fixar datorerna med. Tyckte klänningen var jättefin.
Kram Mamma C

Synnøve. sa...

Godafton.
Den klänningen var ju läcker...
En sådan skulle till och med jag kunna ha på mig.
Visst är det mysigt att bara mysa med massor av snadder framför tvn.
Man behvöer det ibland.
Och nej, jag ska inte skvallra till maken :D
Hoppas nu torsdagen blir bra hos er.
Kramen Synne.

charm design sa...

Kjolen så jo kjempe lekker ut:)Tror du hadde passet fint i den.Ha en kjempe hyggelig kveld.Drikk litt vin så føler du deg flott uansett.

Annika sa...

Håller med om att det inte är kul att prova kläder.... man blir hemsk i dessa provhytter.. men du har ju lyckats med klänningen... kanonfin... modellen var tjusig.. det blir bra på din middag det.... Kram Annika

Made by KKann sa...

Ojojoj..masse deilig make-up og sååå fin kjole! Du blir garantert lekker!

Ha en fin fin torsdag!

Smil fra KKann

Ekebo sa...

Gillar också svart när jag ska klä upp mig. Men har svårt att hitta det jag gillar. Klänningen är super fin. Ha det så kul! Kram M

Vecka - Vecka sa...

Vilket roligt inlägg! Ja, känner nog igen det där med kläderna.. dörren till garderoben går knappt fast, men ändå har man inget.. Fina uppköp du gjort ändå!

Kram,Lotta

Anonym sa...

Teknikens under.. :-) Vilket härligt inlägg!

Känner igen mig i "har inget att ha på mig". Den frasen hörs ofta här hemma av mig. Unnar mig så sällan att köpa kläder. Min dröm är att ha en riktigt stor Walk-in closet.

Jättefin klänning du hittade!

Ha det så gott, Kram Linda

Mjuka sa...

klänningen ser jättefin ut där den hänger!! Förstår precis vad du menar
kramar och trevlig helg
Malin

Sussie sa...

Ja nog känner man igen sig :) Klänningen ser jättesöt ut, jag känner som du med kläder nuförtiden, att de är ofta alldeles för vågade. Kul med smink, det kan man ju aldrig få nog av :)
Hoppas du hade trevligt och ha en fin dag, kram.

Elisa Day sa...

Har också krångler med datorn just nu, men jag "måste" ta hand om det själv. Nu får jag det bara inte att funka, så datorn segar på. Jag tycker också om att handla på make up store, dom har så mycket fina färger. Din klänning är jättefin. Kram

Ullis/Leva på landet sa...

Vilken otur med datorn. hoppas att mannen får ordning på den. Har precis samma problem med kläder. har inte heller något att ta på. Det jag har är så urtvättat och nött och inte kul mer, men att hitta nytt är ju inte det lättaste som finns.

Ha en bra helg!
Kram Ullis

Anonym sa...

Gå in på min blogg och stöd bloggkampanjen för Childhood! För varje blogg som länkar till kampanjen skänker vattenfall 20 kronor till Childhood!!!

Blå-hvit samlemani sa...

Jeg er heller ikke så glad i å handle klær, og derfor har heller ikke jeg noe å ha på meg. Ofte er jeg innom helt raskt, og ender opp med noe som ikke var helt vellykket. Interiør derimot, er mye mer morsomt....

Ha en fortsatt fin helg!

Ann-Catrin sa...

hej där!
känner igen mig väl i det du skriver.. helst vill man vara själv när man ska prova.. men det är ändå jobbigt för då ska man på med alla kläder igen när man måste ha en annan storlek.. hmm.
Klänningen var ursnygg.. jag har oxå blivit en klänningsälskare...
Smink är jag tyvärr oxå urdålig på att handla.. men make up store.. där har de bra saker!!

Kram A-C

Denise Kiggan sa...

I also don't like trying clothing on. The dressing room lights always seem so bright and I feel so old and fat!