lördag 8 november 2008Vi har hittat ännu ett hus, ett som faktiskt både maken och jag blev förtjusta i (även om jag var svårflirtad i början) och maken är lite mallig just nu för det var han som hittade huset på nätet, kontaktade mäklaren och boom! visning...jag tror han tycker att jag är lite seg i vändningarna...

Anyway, tillbaks till huset, det är ett modernt hus kanske inte min stil vanligtvis och jag sa nog det ett antal gånger till mäklarna på första visningen "det är för modernt, det är för modernt", hon såg lite undrande på mig för här är det precis vad folk vill ha, haha!

Men jag tror nog att jag kan tona ner det moderna litegrann och sätta min prägel på det, även om jag inte får pärlspont på köksväggarna:-. Om allt går vägen skriver vi på avtalet under nästa vecka.


Om ni undrar över fotot på tacosen, så är svaret enkelt att vi åt det igårkväll..det var ju fredag!

We have found another house that we want to rent, and hubby are a little bit COCKY right now for it was he who found the house, contacted the broker and boom! wieving... I belive he thinks that I work a little bit slow...
Anyway, back to the house, it is quite a modern house wich normally isn´t my style and I said, a number of times to the agents for first wieving " it is too modern, it's too modern", she looked a little perplexed at me for this is exactly what people want here in Singapore, haha!


But I do believe that I can do something nice with this house even though I don´t get the country style:-


If you are wondering about the photo above, the answer is simply that we ate it last night .. it was Friday!

14 kommentarer:

S o F sa...

Vad spännande det där med huset! Du har ju berättat om det tidigare, att ni har varit och tittat, och att det verkade lite svårt.

Då får vi/ni se hur det går med just det här.

Ha det gott!

Gårdsromantik sa...

Så spännande med ett nytt hus!

Hoppas det blir ert.

Kram Maud

dahlarna sa...

Åhh så spännade med husköp! Blir ju riktigt nyfiken på hur detta moderna hus er ut! Hoppas att ni får en mysig helg! KRAMISAR!!

ALEGNI sa...

vad skönt det vore om ni äntligen hittat rätt, trots att det också är kul att gå på husvisningen, fast det kan ni ju fortsätta med efteråt också om det roar er ;)
ha en fortsatt skön helg!
kram,
ingela

Fyra årstider ♥ My Lovely Christmas Home sa...

Hoppas det går vägen.
Kram Lotta

Malla sa...

Vad kul!!!!!!
Lycka till med huset och tacosen såg riktigt god ut.
Så god att det blir min middag i kväll=)

Hjärtat Mitt sa...

Håller tummarna för att det ska bli bra!
Det är klart att du kan fixa till det så det inte ser så modernt ut :)
Ha en skön helg..

Kram Mari i Marieholm

Lilla jag sa...

Å vad roligt för er! Stort grattis, och hoppas på fina bilder om affären går i lås :)

Nettan sa...

Va kul å spännande med huset! Helt säker på att du fixar till det så det blir hur fint som helst!!

..tacosen såg smarriga ut;-)
Kram Nettan

andreas sa...

Hoppas det går bra med husköpet, att ni äntligen hittat rätt. En utmaning för dig att fixa till det och tona ner det moderna. Men det kan bli en kul blandning.

Kram Dila

Millas hem sa...

Gott...älskar tacos!
Kram C

Bella sa...

Det är nästan så man vill gratulera till husköp... men det gäller väl att vänta tills avtalen är påskrivna antar jag...låter spännande i alla fall!
Jag är helt säker på att du kan skapa rätt atmosfär i det lite för moderna huset...den där fingertoppskänslan går inte av för hackor!
Kram,
Bella

TinaMartin sa...

Hej Gunilla!

Jättefin blogg och himla fina bilder! Det är inte jag som varit i Aten utan min sambo Martin. Han reser en hel del med jobbet så då blir det ibland blogg från båda hållen : ) Ha nu en fortsatt trevlig söndagkväll så ses vi imorgon. Kram Tina

Sara sa...

Åh tacos är ju så gott :)
Nytt hus, spännande!