torsdag 19 mars 2009

Hmmm, vilken ska vi ta, tänkte tjuven...
Vi har en yta bakom huset som vi inte brytt oss särskilt mycket om, det har mest blivit en föraringsplats för cyklar och grillen. Utanför vår lilla plätt har vi ställt stora plantor för att hindra insynen till grannen, och bakom husen promenerar man inte, det är för smalt och otrevligt för det.

Eller nu skrev jag lite fel, det verkar som om det finns människor som knallar omkring där trots allt...i morse när jag tittade ut så saknades det en stor planta och det var ett stort glapp till grannen...uuhh! Nån har i natt varit och snott en planta, men krukan var tydligen för tung för den hade de tappat (haha, rätt åt dem)!

Så lustigt bara....att sno en växt.... Grannen kanske ser det som kompensation för vårt alarm som ringer lite när som helst under dygnet:)

We have an area behind the house that we have not bothered us much about, it has largely become a space for our bicycles. Outside our little area we have large plants to prevent to much openess to our neighbours, and taking a walk behind the houses is not very nice, it´s too narrow and unpleasant for that.

Or wait that´s wrong, it seems that there are people who sneaks around there after all ... this morning when I looked out the window I was missing a big plant and it was a large gap to the nearest neighbor ... uuhh!

Somebody during the night has stolen one of our plants, but the pot was apparently too heavy for them, I saw pieces of it along the escape way (haha)! So interesting.... stealing a plant .... Neighbors might see it as compensation for our alarm that goes off at any time of the day:)

13 kommentarer:

alegni sa...

allt duger tydligen åt de klåfingriga...
kram
ingela

Laura sa...

Hej tack för titten inne hos mig! :) Du har också en jättefin blogg. Spännande när vardagen är ur ett annat perspektiv, fast ändå "svenskt" :) Återkommer gärna!

Hemmalycka sa...

Vad trött man blir.
Ha en bra dag.
Kram Åsa

Mia sa...

Hmm helt otroligt att folk inte kan skilja på mitt och ditt, samma fenomen här också.

Här blev vi förra helgen av med kåpan och lampan till vår utebelysning. Antagligen någon skitunge (ursäkta men är ganska säkert på att det är ungdomar som haft för lite att göra) som sprungit fram bara för att jävlas. Kvar står nu bara en lång stålpinne men utan lampa... suck. Vi bor i ett gammalt sommarstugeområde så det är inte så att det rör sig en massa folk här direkt. Vägbelysning finns inte så man är ganska beroende av de små lampor man har på tomten. Lampkåpan är fortfarande försvunnen så nu har vi inte direkt någon glädje av den utebelysningen.... man blir bara så arg och trött på beteendet.

Tur att vi går mot ljusare tider så man har lite annat att tänka på än en trasig utebelysning. :)

Kram Mia

Ingela la la sa...

Nämen.. Vad snopen jag hade blivit om jag kom upp och såg att en planta av alla saker var borta...
Lustiga människor det finns =)
Kram ingela

Skimrande kristaller sa...

Sno en växt!?? Helt otroligt! Va snopet när man kommer ut o ser det! Ser så härligt ut där du bor. Jag får njuta här i de vita landskapen av solen som änteligen vill komma fram :) SNART kommer våren... Ha det gott. Kram Lenita

Angelica E sa...

Det är faktiskt inte klokt vad de kan... Vi blev av med både bambusoffan och en stor palm när vi flyttade ner här! Det är bara att gå vidare ;D Men tjuvarna kan ju försöka nu när vi har takterrassen 7 våningar upp *skrattar*! Har tom slutat låsa dörren ;D

Underbara plantor du har, de som är kvar..

Kramar

Angelica

Mamma C sa...

Tänk att det finns så lustigt folk, man blir så himla trött på sådana människor.
Kram Mamma C

Mamma Russin sa...

hej hej..
kul att du lämnade ett fotspår efter dig.. vilken natur.. och vilka fina kort du tar!! häftigt att bo så va.. annat än här i blöta blåsiga gråa trista svergie, just nu iaf.. men snart får vi vår och då skulle jag inte vilja bo någon annanstans..

ha en underbar dag!!

kram

Grodmamman sa...

Det är alltid så kul att gå in här och läsa om ert liv på andra sidan jordklotet!:)
Och sno en växt, man slutar aldrig att förundras över människor!:)
Kram

Sand mellan tårna sa...

Men hur kan man sno en planta????

Ha en riktigt mysig helg! Jag tycker fortfarande din blogg är härlig att besöka, men jag har blivit så dålig på att lämna kommentarer, smyger mest runt i kulisserna och njuter. Du vet... tidsbrist!

Kram Linda

Camillas nya hem sa...

Men... vad knäppt! Haha. Sno en planta bara så där... Ja, varför inte. :)

Micke sa...

Det finns tydligen bovar&banditer överallt..