onsdag 25 mars 2009


Köksfoton idag. Detta är gången ut till "platsen som Gud glömde" eller vår lilla bakgård som en dag ska få sig ett uppsving. Denna del av huset ligger i skugga mest hela dagen men de vita högblanka luckorna framhäver den ljusa känslan.

Matta, Pappelina
Soptunna, IKEA
Handduk, Marimekko

Nu är det dags för morgonens promenad. Efter att ha gått två mil i värmen igår, borde jag egentligen vila mina fötter, men jag tappar så lätt motivationen om jag tar en dag "off" så jag knallar nog iväg ivarjefall.
Händer det nåt kul hos dig idag? Må så gott!


Kitchen
photos. This is the way out to "the place that God forgot"or our little backyard who one day will get a boost. This part of the house is in shadow, but the white cup boards helps highlight the bright feeling.

Now it´s time for this day´s power walk. After walking for 20 km yesterday, I should problably rest my feet, but I lose motivation so easily if I take a day "off" so I ought to walk anyway.
What are you doing today? Take care!

16 kommentarer:

HWITA DRÖMMAR sa...

Jättefint kök ni har, hur gjorde du med luckorna är de målade eller utbytta? Hur som helst, snyggt! Kram M

Angelica E sa...

Riktigt fint med helblanka luckor! Såg cyklarna i bakgrunden, åhh, vad jag vill ha en cykel!! Har en i Sverige men har varit för lat att ta ner den ;D

Gillade dina pärlor, tyckte att det var en kul ide', kanske blir det pärlor här hemma men på sovrumsskåpen ;D

Kramar

Angelica

Eddan sa...

Hej!

Vad duktig du är som är ute och går. Bara det smälter undan lite och inte är så isigt här så ska jag också ta upp mina promenader igen.

Här händer tyvärr inget "kul". Håller på och renoverar som jag skrev tidigare. Har just suttit i telefon med maken och diskuterat golv. Vi är sugna på vitmålat trägolv så nu kollar han priser.

Må så gott! Gå försiktigt ;-)!

Kram från Anette

Inredningsbloggar sa...

Jättefint!!! Härligt kök!!!

Idag var det lite jobb, IKEA och nu en kopp kaffe = ). Ska väl ta och fixa lite med shiffonjén som jag håller på att måla.

Jag känner igen mig i att motivationen försvinner lätt. Jag letar efter min promenadmotivation. I perioder promenerar jag MYCKET, men inte just nu.

Ha det bra!
Kram L-L

Anonym sa...

Jo, du här händer det nåt!
Sett den första lilla spetsen av en snödroppe idag.
Annars hade hälsingland 15 minusgrader inatt, men himlen var alldeles stjärnklar!

Alla längtar våren.
Den går upp till Norrtälje, sägs det.

Erika i Villa Lilja sa...

Ohh, jag gillar mattan!!
Det ser superfint ut, läckert med de högblanka luckorna.
Hoppas det blir en skön promenad, här njuter vi också av solen dock med endast 2 plusgrader...
Ha en skön dag/Erika

Bertil sa...

harregud vilket snyggt kök du har! så hade man velat ha det! =D

kram linda

Kaffe med drömmar sa...

WOW! Gillar verkligen ditt kök!

Kolla gärna in det fina påskerbjudandet i min blogg!

/Johanna

Mamma C sa...

Tycker ditt kök är snyggt. Får göra någonting åt denna uteplats, måste väl vara skönt med skugga ibland hos er. Det är bara här hemma man skriker efter sol just nu.
Kram Mamma C

Carpe Diem. sa...

Hejsan!
Vad snyggt med hekblanka luckor!
Läste att du träffar på en del "odjur" på promenaderna, och känner att det kanske int är så tokigt att bara möta en älg då och då!

Ja här händer int mycke, vi väntar på att 65 cm snö ska tina bort, helst innan sista april.
Kram från Västerbotten

Hemmafruns hörna sa...

Snyggt kök - ja, hela hemmet tycker jag verkar vara en lugn och behaglig plats (för ögonen i alla fall.. ha, ha)! Ja, bara fortsätt med traskandet - det gör gott för kropp och själ!

Stadstjejen sa...

Du har en underbar blogg och det är kul att läsa om ditt liv. Du skriver kul inlägg och man kan bara le. Här i Sverige längtar i alla efter våren som dröjer.... det är så kallt på nätterna, vinden är bitande kall men solen skiner i alla fall i södra delen av landet. Ingen snö här.
Kram från Borås

Muffinsmidja sa...

Hallåj) Hittade dej hos Kyrkvägen. Kul att läsa/se din blogg. Hit kommer jag igen.
Kramis Åsa.

Smultronlycka sa...

Hej!Halkade in på din trevliga blogg.Singapore verkar spännande men jag skulle dö om jag träffade på en giftorm på min promenad :) Jobbar du där?Kommer ni jämt bo där eller är det tillfälligt?Ha det gott!/Anna

Mer av allt sa...

Vad fint du har det! Vilken fin idé med pärlhänget på dörren - jättefint! Det är alltid kul att komma hem med något fynd från IKEA. De vita tunnorna är jättefina! Här är det kallt - 12, solen skinerna på dagarna men inget tinar ännu. Stor skillnad mot dig. Har varit och handlat, fredag i morgon, middagsgäster på lördag och ett IKEA-besök på söndag.

Ha en härlig helg!

N* sa...

Gud vad snyggt kök! Vill också ha högblanka luckor i vårat PYTTE kök, så att det känns ljusare & större!
Ha en skön lördag! kRAM