måndag 27 april 2009


Jag hade en tanke av hur denna dagen skulle starta: en god frukost, och sedan iväg och träna en timme och sedan sola och simma i poolen för att sedan full av energi ta mig till dagens lunchmöte!

Istället blev det en stressig morgon, satt vid datorn och kollade igenom alla mail som trillat in under helgen, pressade in en timmes power walk, stressduscha för att upptäcka att jag hade 10 minuter tills jag skulle iväg på ett lunchmöte....och då hade jag inte ätit frukost än!

Vem har sagt att det är lätt att vara hemmafru...?:)

Nåväl, mötet på restaurangen där vi ska ha vårfesten gick super bra, det känns som om alla bitar äntligen börjar falla på plats nu. Som sig bör då det bara är 3 veckor kvar tills the big day.

Nu ramlade precis barnen in, hungriga från skolbussen, så det är väl bäst att utfodra dem innan de går loss på godislådan. Tjingeling!
This morning turned out totally different than I imagined it in my head, a relaxing breakfast, some power walk and then I would be energized for the whole day and especially for my lunch meeting...was the plan.
Instead I ended up with a stressful morning, checking all the e-mails I received this weekend, 1 hour power walk, jumped into the shower when I realized I had only 10 minutes before leaving for the meeting!


But the day turned out well anyway, so it is possible to turn a bad morning into a good day!Hugs

9 kommentarer:

Alison Gibbs sa...

What a lovely photo you have on your post. You just never know how your day will turn out.
Alison

Marie//Tekla Maräng sa...

Ja det låter vettigt att utfodra barnen innan dom plundrar godislådan. Det brukar var väldigt hungrigt när dom kommer hem.
Lät som en riktigt stressig morgon och hemma fru är inget lat mans göra.
Ha det gott:)

Fru Inredning sa...

Fin bild:)Hoppas du får en bra dag.
Kram Kristina

Huset på landet sa...

Hihi, ja, det är bäst att inte kolla datorn om man har en tid att passa, för man fastnar alltid i e-posten eller bloggen ;).
Idag hade jag tänkt göra massor med lillisen sover, men så fick jag ett oväntat besök och vips fick jag ändra alla planer...

Nettan sa...

Japp, man ska aldrig sätta säg framför skärmen, man fastnar så lätt ;0)...förstår inte !

Kram Nettan

Jannicke sa...

Ja, det er travelt å være hjemmeværende!!! Det kan jeg skrive under på!
Nydelig blomsterbilde ;o)
klem til deg.

chokladblomma sa...

Så det kan bli ibland! Inte alltid som man har tänkt sig!
Tur ändå att dagen slutar bättre än den började!
Ha det gott där borta!
Kram

Mamma C sa...

Tiden behöver ju inte räcka till för att man är hemmafru.
Kram mamma C

Stora och små drömmar sa...

hihi nej det är inte alltid lätt att vara hemmafru det fick jag prova på förra somman då jag var mammaledig åt mina barn i fyra månader, nej vi fick ingen ny utan ville bara vara hemma och ha sommar lov med dom vi redan hade. hihi
I år är det min mans tur att vara ledig och han kommer vara hemma pappa i tremånader i sommar jag är lite avis men nästa sommar är det min tur igen ha det så bra kram jessica