lördag 4 april 2009

Tidig morgon: skjutsar sonen till fotbollsmatch, släpper av dottern på stallet.

Hejar, hejar på sonen som spelar fotboll (än så länge har han ej bett mig vara tyst antingen är han tålig eller så slår han dövörat till). Långfrukost med nybakt bröd, thé med honung, jordgubb med champagnemarmelad (!).

Jakten på att hitta nåt kul att göra startar, irrar runt, till slut blir det en indisk lunch på bananlöv, det är lycka för sonen då man får äta med händerna. Ringer dottern "vill du bli hämtad"?, nähä...

Ska ringa dottern nu och fråga om jag kan hyra ut hennes rum...hon är ju aldrig hemma:). Trevlig lördag till er!

We are enjoying our weekend off, we had a lovely breakfast with freshly baked bread for breakfast with champagne marmelade (that was a first) and later we had indian for lunch, our son really enjoys eating with his fingers for a change!

I do hope that you have a nice weekend, perhaps you are lucky to enjoy the sun too!

7 kommentarer:

alegni sa...

mmm... jag gillar matbilder nästan lika mycket som inredningsbilder. det är så intressant att se vad andra människor äter!
ha en skön helg!
kram
ingela

Markattan sa...

Markattan tror också att uthyrning av rummen där barnen-som-aldrig-är-hemma bor, är en jättebra idé. Skulle de till äventyrs vilja vara hemma kan de ju sova där de mest brukar använda sin tid, nämligen tv-soffan. Väldigt praktiskt. Pengar in som kan sponsra ungarnas göranden och låtanden. Tack för tipset och ha en trevlig helg.

Markattan

Wantobeme sa...

Haha... Done that :)! Det tar en stund av mkt iakttagande innan man kan släppa sina hämningar och verkligen glufsa i sig med händerna....

Ha en skön helg!!
Kram Anna

Emmama sa...

Harlig morgon, en bra frukost gor oftast en bra dag! :) Trevlig helg!

Eddan sa...

Vad mycket godsaker ni äter, frukosten lät verkligen mumsig (fast jag gick mest igång på att du nämnde champagne ;-)).

Det verkar vara full fart hos er, härligt att barnen har sina intressen - fast jag förstår att du saknar dottern om hon är borta mycket. Antar att vi snart är där också, våra flickor blir mer och mer självständiga och snart behövs vi väl inte till annat än att vara chaufförer ;-).

Trevlig helg!

Kram från Anette

Mamma C sa...

Frukosten lät god och middagen ser verkligen mumsig ut. Jag skulle oxå vilja sitta och äta med fingrarna. Ha en bra söndag.
Kram Mamma C

Anci sa...

Hej !

Jag läser din blogg, men har varit dålig på att kommentera. Skärpning ! Det är roligt att läsa och se bilder från ert liv och levene i fjärran land.

Kram