måndag 11 maj 2009


SWEAs styrelsemöten måste vara bland de trevligaste möten man kan ha, vi inom styrelsen turas om att träffas hemma hos varandra på våra frukostmöten, en härlig frukost bjuds medans vi småpratar om ditt och datt. När vi så börjar bli mätta är det dags att sätta fart med själva mötet:). Idag var vi hemma hos "C" som bjöd på nybakat frukostbröd, mumma! Tack för det.

Vi går också in i vårfest veckan, på torsdag landar Clabbe med sin fru Nina och sedan följer flera intensiva dagar eller ja snarare kvällar! Ursäkta, om jag tjatar om vårfesten hela tiden, men nu är det ju äntligen dags efter nästan 6 månaders planering!

På tal om planering, jag är en sån som måste boka tid med mig själv för att få saker gjort på det personliga planet (ja, jag vet patetiskt) annars går tiden och ingenting blir av!

Och med tanke på hur mycket som händer denna vecka så tänkte jag att det var lika bra att ta tjuren vid hornen och sätta fart, så idag har jag fått min nagelförlängning (som jag skulle ha gjort för 6 veckor sen!). Tack snälla "T", du är så gullig och snäll och naglarna är toppenfina!

Ha en underbar dag!


We are entering the Spring Party week, the DJ arrives from Sweden on Thursday with his wife Nina. 3 days (or rather nights) after that awaits us, but it´s all nice things happening so it´s all good. My personal preparations has started as well, today I got my nails done by "T", and they look gorgeous, just a bit thicker and longer than my own:).

Have a great week ahead!

12 kommentarer:

Marie//Tekla Maräng sa...

Hoppa att vårveckan blir så härlig och givande som ni har planerat så länge.
Är det pioner i vasen?
Ha det gott Marie:)

Sabina sa...

Härliga blommor!
Ha en bra vecka!
Kram Sabina

purple area sa...

Härlig blogg du har, kul att läsa!

alegni sa...

hoppas ni får en riktigt trevlig vårfest!
kram
ingela

Hemmafruns hörna sa...

Det är kul att komma inom din blogg, nästan som en film med vackra bilder och berättelser om ett liv som ligger långt bort ifrån min vardag. Ta vara på din estetiska talent!

Ullis/Leva på landet sa...

Låter alldeles underbart med att få njuta av god frukost. Det bästa på hela dagen tycker jag.

Kram Ullis

Jannicke sa...

..så herlig å få neglene stelt...
Luksus i hverdagen er viktig!
Lykke til med forberedelser!
J.

Richie's 2ts Inspires sa...

Tittar bara in!

Cheers...

Lina sa...

Härligt! Jag skulle också behöva en "vårpiffning" :-)

lugnet sa...

Perfekt att ses över en frukost!! Hoppas festen blir toppen!!
Kram//Ulrica

Mer av allt sa...

Vilka härliga pioner du har i vasen! Rosa är riktigt vårigt. Hoppas att alla förberedelser faller på plats. Ser fram emot att få se din klänning.

Ha en härlig vecka och kramar från mig!

Eddan sa...

Härligt att det snart är dags för er fest. Hoppas ni får det riktigt trevligt och festligt!

Kram från Anette