torsdag 9 juli 2009

Ho ho ho, det blev varken Örebro eller Gävle för oss i går, nejdå vi åkte till Kista utanför Stockholm och shoppade istället, det blev inga inredningsgrejer men väl lite nya kläder (lustigt alla andra åker till Singapore o shoppar och jag gör tvärtom).

Jag som hellre lägger pengar på saker till hemmet gick bananas igår och köpte nya kläder, 1 tunika, 1 skjorta och 1 klänning/tunika, jag ska bara komma på ett sätta att fota dem utan att jag behöver vara med på bild....jag gör ju aldrig 2 inlägg på samma dag men så blir det nog idag, så håll utikik om ni vill ha lite shoppingtips, haha.

Idag ska det bara regna så vad ska man hitta på då, månntro? Jag känner för att gå på bio, filmerna i Singapore går en så kort tid så de aktuella filmer som jag vill se kommer att ha slutat gått när vi är tillbaka i Singapore...löjligt att bara visa filmer i 3 veckor man hinner ju knappt reagera på att de visas (vi är lite sena i starten...hmmm).

Nu ska jag äta frukost, hrmm, vi hade riktig sovmorgon i morse...det är ju nästan lunch...men vadå det är ju semester, fniss!

3 kommentarer:

Radhusdrömmar sa...

Kul med lite shopping, visa gärna kläderna.... gillar och se vad andra har köpt för att få lite tips :-)

Håller med dig om Skarp brädorna, de är ju sååååå fina!

Kram Johanna

Dahlarna sa...

Åh vad kul med shopping. Ser gärna bilder på dina nyinköpta kläder. Det är svårt att fota kläder snyggt på en galge.

Visste inte att Skarp-tjejen bodde i Gävle. Vi som har svärföräldrarna där... Måste kollas upp lite mer.

Ha en bra dag! KRAM!

GRANSTAV sa...

Shopping och Singapore! Nu gick det igång något hos mig :). Vi gifte oss där(på Raffles gräsmatta) och jag minns shoppingen som en dröm. Nu längtar jag. Jamenar det var ju inte bara det utan vi blev helt kära i detta landet. Fast det var helt fantastiskt att hitta en ny galleria i varje gatuhörn, och min man var värst :)!
Måste säga att din tunika är ursnygg!/sanna