måndag 13 juli 2009

Tack alla härliga människor därute för er respons på mitt förra inlägg, jag fick dock en känsla att "oj, så mycket annorlunda kanske inte bloggen blir, det är nog mer jag som kommer att känna skillnaden haha, vi får se...

Anyway, i helgen har det varit fullt ös kan jag meddela. I lördags var det kusinträff på min mans sida och i går var vi uppe o hälsa på en f d chef till mannen i Öregrund. Båda kvällarna var vi i säng efter klockan 2 på natten...damn vi börjar slappa till oss... (i ärlighetens namn var vi helt slut, fniss).

I lördags som sagt var det kusinträff, och jag hade så sjukt kul, vid minst 2 tillfällen skrattade jag så att jag fick håll, jag och min man har inte träffat kusinerna särskilt ofta (om man inte tycker att vart 15:e år är ofta) men det märktes inte alls, det var en skön avslappnad stämmning hela kvällen med fantastiskt trevliga och roliga människor!

Nu ska jag käka klart frukostmackan, hoppsan är klockan redan 12...och sen ska vi åka upp till Stockholm och hämta dottern som har spenderat en natt med kompisen på Singö ovanför Grisslehamn.

Ha en fin dag!


14 kommentarer:

2BarnsMamman sa...

Vilken härlig helg! Hoppas måndagen också är fin - om än något lugnare?! Kram kram

Pia sa...

Jösses, vad förvånad man kan se ut.... Vi blir nog riktigt gamla vi, Gunilla, för de säger ju att ett skratt förlänger livet! Då förlängde vi livet riktigt ordentligt i lördags tror jag! Kramis

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Så roligt!
Det där med att hinna ses, det är verkligen inte alltid lätt. Speciellt inte när man bor utomlands. Men så skönt att det inte blir stelt när man får tid och möjlighet till det! Härlig bild den med vinkartongen på huvudet. :-)

Hoppas du har en fin måndag!

Sanna sa...

Härliga bilder!Låter som att ni haft det roligt!:)
Kram Sanna

Anonym sa...

Kollar litepådinblog. Tack för kommentaren på min blogg. Har precis köpt en ny lite dator på 10 tumsom jag kan hamemej överallt. kikar in nån mer gång. Kram kickan

Jessica sa...

hejsan det låter som en underbar helg och jag vill gäran fortsätta att läsa det du skriver tycker du har en underbar blogg som jag har dock varit lite dårlig att lämna kommentarer i men som jag dock har läst i en längre tid ha det gott kram jessica

Anonym sa...

Ursäkta! Är naturligtvis int anonym. Kickan
http.//web.telia.com~u54001400

sand mellan tårna sa...

Hej Gunilla.

Då har du alltså varit i staden där jag bor! Tänk om jag vetat det, hade ju varit sååå spännande att träffas även om det bara blivit i fem minuter..... är dock osäker på om jag skulle tänka.... titta där går hon .... "a home far away kvinnan"

vad tyckte du om Öregrund då? vad gjorde ni? Berätta ;)

Kram Linda

Hemmalycka sa...

Det syns på bilderna att ni hade roligt, vad härligt. Ett skratt förlänger livet.
Kram Åsa

Cajsas Rum - Trottinglady sa...

Kul att se att du har Sverige under fötterna. Är in nu och då på din sida. Hoppas att du njuter (ja, det verkar ju så) av den svenska sommaren.
Carin i norra Sverige där ljuset fortfarande är kvar.

Jess sa...

Det är verkligen härligt att få skratta så där!!! Det kan man leva länge på! /Jess

Gun-Britt s Blogg sa...

Hej fina bilder.En bild kan säga mer än tusen ord.Hoppas ni får tur med vädret.Här regnar det.Ha en bra dag.Kram

malin sa...

Singö och Grisslehamn då var du inte långt från mej. Bor på Yxlan i Stockholms skärgård.

Kram Ma

Elin sa...

Vilka jättefina bilder du har här.

Ja visst är det härligt att vara spontan ibland! :) Ha en fin kväll!