fredag 24 juli 2009


Till Stockholm drog jag och maken igår på en liten shoppingrunda, han var väl måttligt förtjust men han svalde nog sina suckar. Jag kan på ett sätt förstå honom för när han vill gå in på ex. Claes Ohlsson då får jag kronisk värk i hela kroppen, jag verkligen avskyr att gå i såna affärer...även om jag tycker att det är en enorm skillnad att mysa omkring i fina inredningsbutiker jämfört med butiker med sladdar och avbytartångar...kvinna och man dilemma, kanske?

"Bruka" , "Koffert" och "Syster Lycklig" svepte vi snabbt förbi, det blev inga storhandlingar direkt, nej snarare småplock från varje butik, ja det ska vara från "Bruka" där vi handlade lite mer och jag såg faktiskt maken rafsa åt sig några grejer och det värmer en inredningsfanatiker som jag, haha.

Hos "Koffert" köpte jag äntligen min bräda från Ylva Skarp, min familj tittade på mig som om jag var galen som betalat så mycket pengar för en vitmålad bräda...min pappa erbjöd sig att vitmåla lite av de plank han har i garaget, ehhh, inte riktigt samma sak pappa, men tack ändå! Det som är riktigt komiskt är att de verkligen inte fattar skillnaden...men I love it!

Idag är det fredag och vi ska snart ut och äta lunch, så vitt jag vet har vi inga planer för helgen, men det kan ändras snabbt. Vad har du för planer för helgen?

I was out shopping in Stockholm yesterday, in and out quickly from my favourite stores, you see, my husband is not that keen on browsing around in decorating shops, so I tried to be as quick as I could:)


I finally found my board that says "Welcome" in Swedish, the rest of my family stared at me when I got home...thinking I was crazy paying that much money for a piece of wood...but Í love it!

Have a wonderful weekend!

12 kommentarer:

carina sa...

hej,, va fina saker du hittat.. jag älskar att gå på loppis och inredningsbutiker, men inte hittat så mkt eller inte haft råd..
jag har nu en ny design äntligen lite ordning iden. men jag har härmat dig lite.. med att ha bilder på höger spalt,, hoppas du inte tar illa upp.. tyckte din blogg var så fin.

ha det fint kram carina

Nettan sa...

Hihi...men Clas Ohlson kan ha mycket fint de med ;)

Brädan va iallafall fin =)
Ha en skön fredag & helg !
Kram Nettan

Martina sa...

himla fin blogg!

Roya sa...

Nu har jag lagt upp dig på min bloglovin lista så kan jag följa din blogg med dina fina bilder :)

Ullis/Leva på landet sa...

Din bräda var så fin. Ylva gör så mycket fint. Det är mycket männen inte förstå sig på, *s*.

Ha en bra helg!
Kram Ullis

Forma om sa...

Vet du, jag gillar att gå på Claes Ohlson lika mycket som jag gillar att gå i inredningsbutiker. Knasigt kanske men på C.O finns det så mycket roligt som tex verktyg, skruvar, köksgeråd och vårt nyaste inköp (igår), en supersnygg, blank och svart bordslampa :)

Vår helg är hittills också oplanerad men den fylls nog snart av roligheter och några "måsten".

Kram Susanne

Zun sa...

Grattis till en jättefin bräda! Jag är van nu att många runt omkring tittar konstigt på mig när jag släpar hem diverse renoveringsprojekt eller nytillverkade "gamla" saker, men man får bortse från deras inskränkthet ;-)

Ha det bäst och tack för din kommentar inne hos mig.

/Zun

PetramedAochE sa...

Det är faktiskt inte så mycket planerat inför helgen hemma hos oss. Sambon kommer äntligen hem i morgonkväll efter ännu en jobbvecka och sen har vi bara söndag på oss att umgås och göra allt som jag inte hinner när jag är själv. Sedan tidigt på måndagmorgon är det dags för hon om att åka och jobba igen.

Tråkigt men sant...

Hoppas att du får en underbar helg!!

kram

Bella sa...

Så fina de är hennes "brädor", är ju liksom inte riktigt samma sak med en "vanlig" vitmålad bräda :)

Det är ju så kul att gå och strosa i olika inredningsaffären, sen är det väl samma sak här att sambon inte är överdrivet förtjust i det... Skulle vara Clas Ohlson då som funkar..

Ha fortsatt sköna lediga dagar här hemma i Sverige

Kram Bella

Erika sa...

Tack så mycket =) ja nu är jag i vecka 30 men alla ser ju olika ut =) och tiden går så fort! trevlig helg

Lallis - liv och leverne sa...

Åh den brädan är ju hur fin som helst:)
Ha en skön helg
kram Lallis

Miia - There´s no place like home sa...

Vad roligt med läsare ifrån Singapore :) Läste din korta presentation - och vilken presentation! Låter som ett toppenliv därborta ;)

Ursnygg Välkommen-skylt som du visar upp!

Kram /Miia