söndag 26 juli 2009Vår dotters stora passion i livet är hästar och hon har ridit sen hon var tre år gammal. Då vi flyttade till Singapore så red hon inte på två år men efter att hon återupptog ridandet efter nyår så är hon well, ganska så... manisk skulle jag vilja påstå...allt handlar om att vara i stallet och att få rida. Å andra sidan får jag vara tacksam att hon inte driver runt på stan utan har sitt intresse i stallet!

Och igår så fick hon äntligen rida ut i skogen som hon har längtat efter så länge (hon rider ut i djungeln i Singapore men jag tror nog att det är en alldeles speciell känsla att få galoppera i de svenska skogarna) och hon var glad hela kvällen efter det:).

Jag hoppas att ni har haft en bra helg! Själv ska jag sätta mig i skuggan och läsa min nya tidning "Skärgårdsliv" I wish!

13 kommentarer:

Jag älskar allt som förgyller livet! sa...

Jag önskar verkligen att jag kunde rida. Min pappa hade travhästar när jag växte upp, men jag lärde mig aldrig att rida för att jag är tyvärr livrädd för djuret:D Måste vara riktigt kul!


Kram/Nicky

Förr & Nu sa...

Jag var med häst tokig som ung tjej, började rida som 7-åring och hästar var livet, drömde om egen häst o.s.v. men så när jag var 14 så tog intresset för killar över och jag gav mindre och mindre tid till stallet och hästarna... =)

Nog är det en underbar känsla att galoppera över vida vidder och öppna fält... =)

Ha en fortsatt skön söndag!
Kram Patricia

Hem och Lycka sa...

Har aldrig ridit men hade varit kul att göra det åtminstone en gång i livet..

kram Mia

mayra sa...

tack så jättemycket hoppas du får en jättefin dag du med. Puss

RESESNACK. sa...

åh vilka underbara bilder!

Erika sa...

Jag började rida när jag var 6 och höll på tills jag var 20 ungefär, och ibland längtar jag verklogen till hästarna. Får en liten häst dos varje gång vi är ute på svär föräldrarnas hästgård :9 skulle vara kul om Elwira började hålla på när hon blir lite äldre, hon har iallafall goda förutsättningar :)

Åsa sa...

Åh, vad roligt, en ny bloggvän. Vilken klok mor du är, jag som hållit på med hästar av födsel och ohejdad vana vet att man då hoppar över en del saker just för att man skall upp och sköta sina fyrbenta vänner i arla morgonstund. Dessutom är det härligt att se att en klok moder kan dansa av glädje i samma arla morgonstund.

Tjocka Kockan sa...

Red i många år och förstår din dotter.
Det är verkligen en kanonbra hobby man lär sig ansvar, att stå på sig (är man mjäkig så blir man överkörd av 500kg häst) och att vara konsekvent.

Våra föräldrar var glada över att vi inte hängde med kompisarna på helgerna utan var ute på tävlingsbanorna istället. Alkohol och killar var visserligen intressant men inte alls lika tidigt och på samma sätt som för de andra jämnåriga.

Anonym sa...

Underbara bilder du har tagit :-) Hoppas ni hade det fint.

Krams!

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Härliga bilder!

Kram Annica

Polargrevinnan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Em sa...

Åh så många fina bilder på svensk sommar. Som liten var jag alltid på semester med min familj till Halmstad och Mellbystrand. Vilka minnen - frn den tid då sommarlovet var evigt!
Ha det gott och njut!
Kram Em

Nilla sa...

Vad härligt det låter med ridning. Det är något jag längtar efter att få göra. Ha det så gott.