fredag 18 september 2009

Marknad i Singapore

Tack för hjälpen i går! Det var intressant att läsa era kommentarer, det var rätt många som ville att jag skulle visa mer inredningsbilder, jag har ju försökt jobba lite bort från det då bloggen tills helt nyligen var en inredningsblogg. Men jag kollade in mina flikar och såg att fotona från vardagsrummet nästan var 1 år gamla, så kanske dags att visa nåt nytt...inte för att det har hänt så mycket där...

Andra ville att jag skulle visa mer av det jag gör på dagarna så i dag är jag wild and crazy och visar foton från en Thai marknad jag var på för ett par veckor sedan, det första fotot är Singapores favoritfrukt nummer 1, Durian. När man tar bort skalet luktar det som vår svenska surströmming! Damen på sista fotot var hon som gav mig en snabb massage, tanken var en hals och ryggmassage men jag tyckte nog hon mest masserade andra områden...men skönt var det.

Fredag igen, vår dotter ska flyga till Penang med en kompis tidigt i morgon bitti, de kommer nog få en toppenhelg, vad vi andra hittar på är ett oskrivet blad.
Vad ska ni göra i helgen?

Photos from a Thai market a couple of weeks ago, the first photo is Singapores favourite fruit number 1, it smells really bad when you peel it off.

11 kommentarer:

Nattmia sa...

Huga.. En frukt som luktar som surströmming, kan det vara gott??

Ja vad skall jag göra i helgen? Ikväll skall jag på bio med en kompis annars är det inget planerat, borde ut i trägården..

Njut av helgen.

Kram
Mia

Dubbelörn sa...

Gillar alla dina bilder! :) Men spec de som visar Singapore, natur,hus, blommor, människor m m

Sedan gör det ju inget om du blandar in lite "hem" också ;).

Ihelg ska vi ut till skärgården. Vårt whiskygäng ska träffas på Torö .

Helgkramar

Sabina sa...

Alla dina foton är fina och det är alltid lika kul att kika in här!
Ha en skön helg!
Kram sabina

Plupps krypin sa...

Jag ska ha familjemiddag med mina 6 barn med respektive och barnbarn. Kul! Älskar sånt. Trevlig helg. Yvonne

synne sa...

Hej Gunilla.
Jag gillar din blogg av en enkel anledning.
Du blandar friskt.
Jag såg gärna mera bilder från Singapore. Dina blombilder är vackra så det är en glädje att se dom.
För en som är en riktigt kondisråtta så är cafè och restaurangbilder en dröm. Så fortsätt som du gör. Det är en bra blandning tycker jag.

Hoppas du har fint väder hos dig idag. Här var det faktiskt varmt ute nu på morgonen. Solen är framme och det ser ut att bli en kanondag.
Kramen Synne.

marte sa...

Flotte bilder tar du, uansett om det er interiør eller blomster. Moro at du viser "oss" litt rundt hvor du bor;)
I dag skal vi bort i 80 års lag, så nå MÅ jeg begynne å bake en kake jeg skal ha med. Ha en fin helg....med mye fotografering!!

Hilsen Marte

Angelica E sa...

Hej sötis! Vad mysigt med marknad!!! Jag är ju en galen i marknader och försöker gå så ofta som jag bara kan. Mysig frukt det där! Vi har en liknande men det är mer en kaktusfrukt, luftar inget som tur är :D

Hoppas att du får en ljuvlig fredag!

Kramar från ett soligt Mallorca!

Angelica

Beatrice sa...

Det lät både spännande och oroande med en frukt som luktar surströmming... :-). Nog för att jag kommer från Ångermanland som är surströmmingens hemvatten, men jag tror inte att jag skulle uppskatta den lukten från en frukt! Eller, vad vet man egentligen :-).

I helgen är jag ensam hemma med valpen, så då kommer jag nog inte att hinna med så mycket annat än henne. Men det är mysigt också! :-)

Kram
Beatrice

karola sa...

...den frukten har jag luktat på i ett litet hotelrum i Thailand...hua!

Helgen är helt oplanerad...efter 3 månaders resa fullspäckad med aktivitet blir det verkligen en kontrast på alla plan....

Hoppas du får en toppenbra helg!

Heidi sa...

Du har så vakre bilder! Og stemningen i bloggen er bare så søt og lys, jeg trives virkelig her! Håper det er greit at jeg linker fra min side? Kommer snart igjen! Ha en fin helg:)

Cissit sa...

Jag gillar din härliga blandning av underbart vackra bilder! Jag ser gärna fler bilder av typen du visar idag, lite om livet i Singapore, är väldigt nyfiken :) Min make var och jobbade i Singapore för ett tag sedan och jag ville så gärna följa med, allt bara för att jag råkade snubbla in på din blogg en dag, jag är helt såld, skulle kunna flytta vilken dag som helst :)