söndag 15 november 2009


Alla verkar intresserade av mina fototidningar...

I går efter att 3/4 av familjen varit och klippt oss (jag har nu äntligen klippt bort min långa mittbena, sonen tycker att jag ser konstig ut nu med rak lugg, haha) så gick vi in i en bokaffär och jag fick tag i ett gäng fototidningar, som jag efter hemkomst började lusläsa samtidigt som jag mumsade på nybakade (Famous Amos kakor goda).

Otroligt många bra tips hur man ska fotografera, som även en nybörjare som jag har stor nytta av, varav ett super reportage om hur man fotar bebisar, småbarn, tonåringar och familjeporträtt. Man kan ju tro att det är väl samma teknik, men oh boy det är det inte!

Jag blev så pass inspirerad att jag nu ska iväg och köpa mig en reflexskärm (används vid porträttfotograferingar för att få mer ljus i fotona) men hittar jag ingen ska jag beställa en från Sverige, sen ska jag hem igen och fortsätta mysa med mina tidningar, haha.

Ha en underbar söndag!

Yesterday I bought some photo magazines and as always my adrenalin starts pumpin full of inspiration of getting better and at photographing. Great ideas, even for a beginner as me and magazines full of inspiration and great photos, I can´t wait until I get time to continue reading them! Now I´m going to Sim Lim buying me a reflector, so I can shoot great portrait photos!

Have a wonderful day!

8 kommentarer:

Linruz sa...

Ska bli kul att se dina foton sedan när du köpt skärmen.
Ha en fin söndag.
Kram Lina

Nattmia sa...

Det är så mycket att lära när det gäller fotografering och det finns så mycket saker till kameran för att det skall bli så bra bilder som möjligt.. :-)

Njut av din dag/kväll..

Kram
Mia

Inredningsfrun sa...

Hej!!!

Så kul att du hittade till mig!!! Vilken otroligt inspirerande och vacker blogg du har!!! Det är ju så jag vill kunna fotografera. Som nybörjare och med en enkel digitalkamera och noll erfarenhet bakom kameran så har jag en lååång bit kvar!!!

Ljusslingan som du hittade på min blogg kostar 149 kr och är mycket sötare i verkligheten! Alltså både prisvärd och fin!!

Stor kram till dig!!

// Inredningsfrun

Bella sa...

Så kul med fototidningar :) Det ska bli kul att se dina foton framöver!!

Ha en fin söndag

Kramar Bella

Anonym sa...

kolla in min blogg! :D lovejunkiie.blogg.se

Jenny sa...

visst e dom :D

Emma - Foto m.m. sa...

Den har varit kanon kul, har varit på kryssning.
Nae det förstod bara de som var med:)

elin ♥ sa...

Om du inte redan har köpt skärmen har jag ett tips, köp en reflexskärm med 5 sidor i en, silver, guld vit svart grå tror jag sidorna är, för den silvriga blir det lite kallare ljus i ansiktet men med den guldiga ger det ett mer varmt ljus i ansiktet men dom andra tre sidorna har jag inte någon erfarenhet av

kram /elin ♥