lördag 7 november 2009Hej på er denna härliga lördagsmorgon!

Efter den skithöst jag haft så är det dags att börja ta hand om mig själv lite bättre, egentligen ända sedan operationen jag gjorde för ett par veckor sedan har fokus varit på annat håll, nähäpp en nystart är precis vad jag behöver! Och jag ska börja med en ny frisyr, eller ja det är en stor komplimang till min nuvarande obefintliga frisyr att faktiskt kalla det frisyr...jag kan inte göra så mycket med mitt tunna, pageliknande hår, men jag ska klippa lugg har jag bestämt, jag har haft en lång lugg (mittbena) alldeles för länge nu!

Sen nästa vecka ska jag fortsätta med en ansiktsbehandling, jag lovar mycket välbehövligt och avstressande, och en massage och få bort alla elaka muskelknutar i ryggen ska jag försöka pressa in också...just det är inte så avkopplande det gör mest ont att massera bort dem, men det känns skönt efteråt...
Planer, alla dessa planer...ska försöka göra nåt av det i varjefall...Ha en riktigt bra lördag!

After this lousy autumm that I´ve had it´s about time for a fresh start, my mind has been occupied with other things than me lately, but that´s gonna change now, a new hairdoo, a relaxing (and very well needed) facial, and a not so relaxing massage to get rid of all muscle lumps (ouch! it hurts) is what I´m gonna start with....plans always plans...hopefully I do one of these things next week....Have a beautiful Saturday!

11 kommentarer:

Nattmia sa...

Ibland behöver man förnya sig lite.. :-)

Ha nu en bra lördag..

Kram
Mia

Ewa sa...

Ja att ta hand om sig själv är lättare sagt än gjort. Men så otroligt viktigt!

Ha en skön lördag :)

marte sa...

Det gjør du rett i. Ta vare på deg selv. Da føler man seg jo mye bedre. Jeg følger med på din blogg og synes det er trist å lese at du ikke har hatt det bra...men fint at du føler deg bedre.
Det er så deilig å se alle dine flotte bilder. Det får i alle fall meg til å drømme litt....

Ha en deilig lørdag.

Hilsen fra det kalde nord.

Mahi sa...

Det låter underbart. Som mamma i medelåldern så tycker jag att det är så lätt att glömma bort sig själv. Man servar sin älskade familj, ger ut energi på jobbet. Jag har börjat avsätta söndagar för att göra en helrenovering av min egen kropp, bara det lilla har givit mycket energi och tillfredställelse. Jag kan rekomendera spikmatta för underbar avslappning och att lösa upp knutar i ryggen. Har inte behövt gå till massören en enda gång sedan jag började använda den. Lycka till med din "pamperingday". Kram M

Grodmamman sa...

Visst borde man ta hand om sig själv bättre. Ofta är man ju så himla bra på att ta hand om alla andra i familjen och runtomkring och glömmer sig själv!:)
Härligt med ett positivt läkarbesked i alla fall!
Kramar

Yvonnes bärbara blogg sa...

Jag hoppas att den nya frisyren visar sig vara början på en fortsatt fantastisk höst! :)

S o F sa...

Så bra att du reflekterar...och bestämmer att du ska vara räddare om dig själv.

För mig har behandlingar där jag får njuta och må bra, en djupare innebörd också. Att jag förstått att "detta är jag värd" och det i sin tur tror jag har med självkänsla att göra.

Varma mjuka hälsningar!

Ewacarin sa...

Hej! Hittade hit via Anna-Carins blogg. Tyckte om din sida och din stil att skriva, så jag följer din blogg hädanefter.
Tycker också det måste vara spännande att bo i Asien - En helt annan kultur än vi har i Europa. Ska du och din familj bor i Signapore länge till?
Även om inte ytan är det viktigaste hos en människa, så kan det hjälpa om man förändrar något i utseendet efter en händelse som en operation. Det kan hjälpa till att man känner sig piggare inombords.
Titta gärna in hos mig om du kan, hinner och har lust.
Ha nu en fortsatt trevlig helg!
/Ewacarin

Södralycke sa...

Hej! Tänkte bara kika in och önska en fotsatt trevlig helg!

Kram Johanna

DILA sa...

låter som om du har många bra planer för dig själv. Det är viktigt att ta hand om sig själv och ofta lättare sagt än gjort. Jag skulle också behöva ta hand om mig själv lite bättre där motion står högst upp på önskelistan.

Kram Dila

Tidsmästarinnan sa...

Hej!
en ny frisyr kan göra underverk :-) skulle behöva fiffa till mig lite känner jag, hmmm...
Har varit usel på att kommentera på sistone, ville bara skriva Ta hand om dig - här kommer en varm kram!
Susanne