fredag 13 november 2009

Nypiffat tonårsrum, del 2
Jahapp, här kommer de sista fotona från dotterns rum. Det är fortfarande hyfsad ordning i rummet, att städa ligger inte på hennes topp-10 lista på saker att göra om man säger så...men jag har bett henne hålla lite bättre ordning, jag menar hur svårt kan det vara att komma ihåg att slänga bananskalet i soptunnan istället för att låta det ligga kvar på bordet, jag bara undrar?

Det första som hände efter att dottern kollat in rummet, var att lillebror satte sig i snurrfåtöljen och vad gör man i en snurrfåtölj...jo snurrar förstås, så okontrollerat att hans små ben råkade sparka till plastbordet med de levande ljusen så att hela Fatboyen blev helt nertäckt med stearin...suck! Det hann inte ens gå 20 minuter var det först jag hann tänka....fniss.

Nåväl i dag är det fredag och jag ska kolla in några inredningsbutiker på nätet och beställa hem lite julgrejer, inte för att jag vet vad jag är ute efter, men det ger sig nog!
Sen ska jag mentalt försöka förbereda mig, dottern ska ha sleepover, 4 kompisar ska slagga här i natt, och det är dags att fundera på middag och frukost....och vart jag lagt öronpropparna...??

Ha en härlig FREDAG!

The last photos from my daughters "new" room, it´s quite funny because the first thing that happend was that my son accidentally of course, knocked down the plastic table with lit candles on it, so all the candle wax ended up on the FATBOY...and the first thing that I was thinking was, "The room couldn´t stay clean for more than 20 minutes..."

Well, well Friday today, what are your weekend plans? Hugs!

16 kommentarer:

Nattmia sa...

Undra om städa finns i barnens vokabulär, verkar inte finnas i min tonårsdotter iaf.. Varför lägga in kläder i garderoben tex, när det finns ett helt golv att slänga dem på ;-)

I vilket fall så har din dotter fått ett fantastiskt fint rum :-)

Ha en bra fredag..

Kram
Mia

Josephine Tale Peddler sa...

That's the sort of thing that always seem to happen to me! This weekend I shall be cleaning, ballet classes and swimming classes for my daughter. Not much rest! xx

carin sa...

Hihi! Det där med bananskal, det känner jag igen... Min dotter kan inte ens stava till att städa utan att hennes mamma står ÖVER henne... ;-)

Ha en bra fredag!

dhemz sa...

very nice....came here to visit for the fist time....glad to be here!

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Superfint!

Min dotter är inte heller den som älskar att städa...och min man och jag retade oss så på det. Men så insåg jag en dag att hon är ju så fruktansvärt kreativ så varför ska vi störa henne... Nu drar jag bara till dörren när det ser för hemskt ut...

Kram Annica

Ekberga sa...

Superfint! Jag förstår att dottern blev glad - och överraskad ;)
Ha det gott!

Kram
Jessica

VITA NYANSER sa...

Ett perfekt tonårsrum!

Min kamera är en Nikon D90, jag köpte till ett fast 85 mm objektiv, så nu är jag laddad för att starta eget = )!

Ha en skön fredag!
Kram L-L

Eva sa...

Vad fint hon fick, helt fantastiskt fint. Tråkigt med den olyckliga sparken. Ha en fin helg.

S o F sa...

Tack och lov för öronproppar. ;)

Så fort man "glömmer" hur det var när barnen var små, allt som hände, pratet, frågorna, lite olyckshändelser, o.s.v.

Nu när barnen är utflyttade är livet så annorlunda...lugnt och skönt...men ibland saknar jag dem så att det gör ONT.

Lycka till med övernattningen och Trevlig Helg!

Kullan Pullan sa...

Vilken förändring, rummet blev jättebra och vilken tjej skulle inte vilja ha det så där mysigt. Ha en härlig fredag, med eller utan öronproppar.
Kram Paula

Nr. 5 sa...

Så flott rommet ble, ikke rart hun ble så fornøyd :)

God helg til dere også, og lykke til med sleepover.

Klem fra nr. 5

Grodmamman sa...

Vad fint du gjort i dotterns rum! Vi har också gjort om i vår dotters rum, hon är dock bara en blivande 7-åring, så jag antar att vi lär få göra om det några gånger till under hennes tid här hemma!:)
Kram

Bella sa...

Vilken tonårstjej hade inte blivit galet nöjd med det fina rummet?!!

Kul att dottern gillade det du gjort för henne och så får vi hoppas att det blir en hyfsat lugn kväll :)

Kramar Bella

StrandviksVillan sa...

WOOOOOW vilken förändring, jag kollade före-bilderna igen!
Ser jättemysigt ut!

Karin sa...

Så himla mysigt det blev!!

Marie Hj. sa...

Oj, oj, oj, vad jag känner igen det där med att inte hitta till papperskorgen. Likaså att hitta till tvättkorgen. Det verkar att vara väldans jobbigt ;) Dock så är ju min dotter bara 10 år men man förstår ju redan att hon kommer inte att vara den mest ordningsamma...
Måste ge dig beröm för din dotters nya rum. Det blev jättebra!