lördag 21 november 2009

REGN REGN REGN

Orchid Orchid

Regnperioden måste ha kommit tidigt i år, om jag inte missminner mig så "brukar" den vara kring jul här, men nuförtiden finns det ju inget med vädret som stämmer (kommer ihåg när vi flyttade från Sverige i december -06 att syrenknopparna börjat slå ut...skrämmande). Kanske skiner solen mer på er än vad den gör på mig i dag?

Oki, ännu så länge inga planer för dagen här (vilket då i slutändan brukar betyda slappardag:). Får väl skylla på att det kan börja regna...
Ha en strålande dag!

The rainy season must have come early this year, it´s "usually" in December I´ve been told, but since the weather these days are so unpredictable you can never tell. Have a happy day!

14 kommentarer:

Nina sa...

Såå fina foton! Igen :) Nån gång ska jag unna mig en riktigt bra kamera å en fotokurs!

En slappardag låter toppen! Hur mycket skiljer tiden från Sverige?

Här, i mellansverige har det oxå varit regnperiod ett tag ;) Igår var det + 10 grader! Kommer solen tror nog syrenerna att det är dax å vakna... Hur är era årstider? Ni har väl varmt året om, eller? Låter najjs! :)

Kram Nina!

Photo by Maria sa...

Här visade dig sig faktiskt solen igår och det sägs att den även skall dyka upp idag.. Men tyvärr så hinner jag ju inte se den då jag sover långt ut på eftermiddagen..

Fina regniga blombilder..

Ha en bra dag nu och hoppas det inte regnar hela dagen..

Kram
Mia

Freedomtravel sa...

Hittade precis in här... Snygg blogg du har och fina bilder!

Tina sa...

Hej vännen!!
Nja, solen lyser med sin frånvaro här idag.. den SKULLE varit & hälsat på om man ska lita på väderflickorna.. men det går ju inte.. det bästa sättet att veta vad vädret för med sig är att titta ut när man vaknar.. fniss.. men igår va det tydligen en riktigt solig & fin dag.. jag jobbade så jag såg inte mycket av den där solen... fniss.. men det gäller att se det positiva i det & det är att jag slapp se hur skitiga mina fönster är & hur dammtussarna rullar utmed golvet i hopp om att inte bli sedda.. hihihihi....
Hoppas du får en fortsatt trevlig kväll.. för det är nog framåt kvällen el eftermiddag hos dig nu??
Kram Tina från bloggen
* livet är här & nu *

Marie. sa...

Hej, vilka otroligt fina bilder!! Hur hamnade du i Singapore om man får va nyfiken? =)
Ja det är inge roligt alls med råttorna! Tänk om det kunde räcka med att sätta upp en liten skylt där det står "Tillträde förbjudet för råttor"!
=)
Visst är dom bra, Hooters, riktigt härligt känsla att lyssna på dom.
Tack för inlägget, ha en trevlig helg du med vad du nu ska hitt på!
Kram Marie

Me and my Home sa...

Hej!

Vad fint du fått det på bloggen och vilka härliga bilder!

//Linda Sedin

Anonym sa...

Vackert med regn! Och det är så skönt där borta när det regnar, luften blir så frisk och fräsch! Och det är ju aldrig riktigt kallt.

Just nu längtar jag tillbaka till Thailand. Den 24:e februari bär det av igen.... 6:e året på raken... men "bara" 24 dagar den här gången.
När jag ser dina foton så längtar jag ännu mer! :)

Vad skoj med Salt/Peppar-skålen förresten. Jag köpte mina i en inredningsbutik i Jönköping för något år sen :)

Kram Carro

Charlotte - FO² sa...

lekre bilder. jeg er også nysgjerrig på hvordan du havnet i Singapore. Høres spennende og flott ut å bo der.

Ha en super helg :)

Unknown sa...

Hej, tittade tillbax igen och måste säga att jag ääälskar dina foton. Tycker om vinklarna. Min favorit foto var nog på din son på bageriet. Här hemma är det grått.. lite mer grått.. och sedan lite grått till... :D Som vanligt i november med andra ord.

According to Nicky sa...

Du tar verkligen otroligt vackra foton och lyckas fånga ögonblicken!

Ha en bra dag! Kram/Nicky :)

Livet på Berget sa...

Hej
Tack för titten på min blogg! Så underbart ni verkar ha det långt där borta. Mitt lilla hus på berget långt uppe i ett vintrigt norrland verkar plötsligt så himla grått och litet:). Det här var spännande. Jag länkar till dig så jag får uppleva lite äventyr via dig:). Hoppas det går bra.
Ha en skön kväll eller vad nu klocka är där du är.
Kram
/Sara

Stina sa...

Idag var det uppehåll i vår "regnperiod", och för första gången på länge såg vi blå himmel. 3,5 h sol i november hittills... Hur som är dina bilder underbart exotiska, och jag är så glad för dina besök och kommentarer på min blogg!

Becka sa...

I skåne har solen skinit hela dagen! Underbart! Men det var typ första gången vi såg solen på flera månader känns det som.

Alltid bra att ha något att skylla på om det skulle bli så att man inte gör något... :p Och regn är en väldigt bra ursäkt, hihi!

Anna Eman sa...

Det låter som att hela Sverige lider av allt regn som kommit denna månad, kanske inget mot vad du får uppleva...

Tack så hjärtligt för din kommentar som värmde och uppmuntrade! :)

Hoppas ni också haft en fin helg!
/Anna