tisdag 24 november 2009

Spontanitet


Foton tagna förra året i Sverige

Det verkar som om vi i vår familj inte är kapabla till att boka resor i tid, vart vi än flyger så är det bokat i sista minuten. Så ingen lär väl bli förvånad att jag nu sitter med 2 flygbiljetter till Sverige i handen och flyget går i morgon, onsdag...

Jag och sonen (som inte visste om att jag bokat men som sprang ett frivarv i vardagsrummet när han fick veta) tar en liten tripp till ett Stockholm i julstämmning precis som vi gjorde förra året!
Sååå, om jag tar med mig lite sol, kanske Sverige kan bjuda upp med några minus grader och snö?
Nu är jag sen till ett heldagsmöte vi har angående SWEA Singapores framtid, så jag måste rusa, tjingeling!


I have just booked 2 tickets to Sweden and we are leaving tomorow, we are very spontanious in our family, never seem to be able to book anything in advance...so strange. Me and my son take a trip for some Christmas spirit in a winter dressed Stockholm, just like last year!

Soo, the photos you will se in the nearest week is not from tropical Singapore but from a wintery Sweden:). Take care!

15 kommentarer:

Nina sa...

Oj! Då hinner man inte få så mycket resfeber iaf ;) Vad roligt för er! Tyvärr verkar vintervädret långt bort än så länge. T.o.m. i norr är det tydligen barmark. Men ni stannar kanske ett tag så det hinner ändra sig?!

Hoppas mötet går bra å trevlig resa imorrn!

Kram Nina!

Mia sa...

Ojoj det går undan då förstår jag. Snabbpackning och sen iväg. Lite sol skulle man ju bli väldigt glad över men de där minusgraderna verkar ha försvunnit härifrån. I lördags när solen äntligen lös kändes det nästan som en vårdag med 9 grader och strålande solsken. :)

Hoppas ni får en mysig tripp till Sthlm. :)

Kram Mia

Anna på Smultronbacken sa...

Kul att åka iväg med någon som blir så glad!

Snön här verkar tyvärr inte vara på ingång än men ta ändå jättegärna med er solen för det gör även ett snöfattigt november ljusare och gladare. Som vanligt känns hösten så låååång och så visslar det bara till och så ska "allt" hux flux bara vara klart och pyntat till första advent.

Men jag och döttrarna åker också till Stockholm, på lördag, istället för att feja och pynta hemma, för att inhämta lite julatmosfär...
Så jag ser fram emot lite sol då. ;-)

annakarenina sa...

För alla oss här i sverige låter det obegripligt att någon frivilligt lämnar solen för att komma till det här grådasket. Men det är väl annorlunda när man har det varmt jämt då kan man stå ut här en stund.
Var i Singapore för 25 år sedan, tyckte väldigt mycket om staden/landet. Vi åkte linbana ut till en ö o badade o gick runt i alla stora varuhus på Orchard road.
Camilla

Fröken K sa...

Då kanske vi ses där. ;)
Njut av julstämningen, jag lyssnar redan på julmusik. Hihi.

Anneli sa...

Ni får väl fortsätta till Jämtland, så lovar jag snö och minusgrader på söndagen i alla fall. Fast världens mysigaste julmarknad på Jamtli är först nästa helg....

Reko Stil / Emma sa...

Vad roligt för dig!! Välkommen hem till Sverige en sväng då, hoppas ni får massa snö och julstämning :) (men jag tror det är ont om snö tyvärr, till o med i mina hemtrakter i Västerbotten är det bart...)

Trevlig resa! :)

Pia sa...

Halloj
Lite julshopping i Strängnäs kanske?? I så fall kunde vi ju äta lunch, eller fika? Lova att höra av dig om du åker åt mitt håll. Kram och trevlig resa! Glöm inte att krama ordentligt på min kära kusin innan du åker.......

Eva sa...

Räkna inte med någon snö.. Inte om det är Stockholm du ska till i alla fall. Tror nog att den snö som varit har regnat bort på de flesta håll, tyvärr. Men lite juleljus här och där, det finns.

S o F sa...

:) Snabba ryck alltså.
Hoppas allt går bra med/på resan hem och Välkomna till Sverige.

Det där med vädret går nog inget vidare, misstänker jag. Här är det 7 plusgrader, ösregn och blåsigt. Höstväder.

Mamma in the city / Tavlor och ting sa...

Vad kul! :-)
Spontanitet är livet!
Hoppas ni får det jättetrevligt i vårt avlånga, kalla land.
Kram jennie

Hanna sa...

Det var länge sedan jag tittade in på din blogg.
ha en bra resa till Sverige.
Kram
Hanna

Livet på Berget sa...

Så häftigt att bara fara iväg. Trevlig resa men jag är rädd för att Sverige inte bjuder på så mycket annat än grådis.
Kram
/Sara

Nattmia sa...

Välkomna till ett grått Sverige för tyvärr tror jag inte att det blir annat än grått :-(

Njut av resan nu..

Kram
Mia

Stjärnor & Champagne sa...

Tyvärr här får du inga minusgrader men ta gärna med dig lite sol och värme hihi. Härliga inlägg som vanligt.

Kram Anne