torsdag 28 januari 2010

Ett foto från i somras

Relaxing

Tjohoo, torsdag igen, snart är veckan slut och en härlig helg väntar på oss, men först ska det blir fotokurs för min del, nu ska jag skaka liv i hjärncellerna och försöka få fram det som jag lärde mig förra våren...Dagens fotokurs blir i Botaniska trädgården, där det finns en hel del utmaningar för oss nybörjare att ta tag i!
Senare i kväll blir det läxor med barnen, svenska och engelska glosor ska inpräntas *ler*, ett måste så här på torsdagen.

Och inte kom jag iväg till frissan eller manikyr igår inte, fastnade vid datorn nästan hela dagen, så lyxigt var det, haha

Men nu är det frukost och dags att plocka fram kameran....hmmm...var har jag lagt den nånstans...?

I´m soon off for todays photo course at Botanic Garden here in Singapore, the park is full of challenges for a beginner like me, but that´s just fun. And the weekend is near, with lots of time to kill *smiles*. Enjoy your day!

29 kommentarer:

erica sa...

Hej hej..kikar in och lämnar ett litet avtryck. Jag skriver också mycket om inredning i min blogg...just nu massa om formex som var i helgen. Tack inspirationen här hos dig=)Otroligt fint foto!

kram Erica

http://erica.myshowroom.se

annika sa...

Gud så roligt med fotokurs. Bra att du lär oss här sen! Borde gå men man får prioritera vilket inte alltid är kul. Ska till Stockholm nu och har några minuter över. MYcket snö kom det igår igen.
Kram annika

Alicia sa...

Your blog is simply wonderful! Your photos are AMAZING! thanks for sharing!
Alicia
www.downwhimsylane.com

Freedomtravel sa...

Fin bild! Långt från dagens minusgrader och tjocka snötäcke...

Annelie Johnsson sa...

Hej!
Hoppas allt är bra! Längtar efter sommaren, och dina bilder värmer mig en liten smula i alla fall.
Kram

Randi sa...

Det här är verkligen en bild att njuta av just nu. Natten har varit förskräcklig här i Skåne pga snöoväder - alla tåg och bussar inställda, skolor stängde vid lunch, vägar var avstängda, men nu är det över. Det här har varit den värsta vintern vi haft sen vi flyttade hit. Så njut av din värme!!!
Tack för din kommentar, har redan talat med styrelsen om inspirationen du gav mig. Tusen tack! Vi har årsmöte i i mitten av fedbruari så då får jag "lobba"!
Kram Randi

Me sa...

Hej

Vad bra att Swea finns, man saknar Sverige när man är borta...Vilket fint kort, lycka tll med fotograferingen.

Kramar

Dona blogg sa...

Längesen jag kikade in här... men inte blir man besviken nej... Underbara bilder :)))
Blir lite avis på din fotokurs - det vill jag också gå!

/Pernilla

Claramaja sa...

Hej Tack för titten hos mig häromdagen, man undrar ju hur Du hittade till Mig :) Jättefin blogg, fina bilder, ja visst längtar man till sommaren när snön bara vräker ner som här. Fotokurs har jag oxå anmält mig til ej börjat ännu. <3 Vi ses Tjiing Camilla

Camillas dagar sa...

Hej och tack för kommentar hos mig. :) Här trivs jag också och kikar gärna in igen (just nu smygbloggar jag lite från jobbet, men ska läsa här i helgen då jag är ledig).
Ha en fin dag på andra sidan jordklotet. Här håller vi på att snöa inne, men det gillar jag. Jag är ju längdskidåkningsfreak. =)
Kram Camilla i Gävle

Eva-Lena Sjösteen sa...

Vad roligt att du hittade och trivdes hos mig, trivs omgående här också :)Ska kika runt på din sida lite mer senare idag, nu ska jag iväg till ett antikvariat och titta på ett bord... Njut av värmen, här i Sverige är det som du säkert förstått redan, snökaos!

Ha en trevlig stund på fotokursen :)

Kram E-L

Camilla sa...

Vilken vacker bild.
Jag längtar sååå efter att snön ska smälta bort.
Men det snöar än så jag får nog längta ända till maj :(
Ha det bra och kram på dig!

Nuheila sa...

You have beautiful photos!I love this one,almost like in Finland.Im glad we found each others,i m also far away from home:)On my blog i have tags Maroc and Finland,where you can see some of my photos.


Have a fab day!


Nuheila

E M M A sa...

Sv: Tack snälla!

Ellen (ellerenellen.blogg.se) sa...

Det är omöjligt att låta bli att längta till sommaren när man ser dina vackra bilder! Hoppas du får en fin dag :) Kram!

Vita rosor och förgätmigej sa...

Ser så underbart ut med sommar! För oss i kalla norden det vill säga... *hihi*. Snön faller och faller. Har nog en tre decimeter att skotta bort! Nåväl, bra alldeles gratis träning!
Kram/ Anna

Anette Willemine sa...

Herlig sommerlig bilde!

Ønsker deg en solfylt dag!

Klem fra
Anette Willemine

Marie sa...

Tack för kommentaren i min blogg. Bildidén ploppade upp efter att jag fick en uppgift i skolan att göra en bild om att dricka mer fil. Dessa bilder tog jag när vi va klara för, bilden som vi ska använda oss av kommer upp under kvällen...
har kollat runt i din blogg och du har mkt. fina bilder :)

Ha det så bra!
/Marie

What's In My Yard? sa...

Photos are great. I would comment more on subject but I only know english. I thought it was interesting that some times you post in english and even have a mix of both in a single post. :)

Fröken L sa...

vad roligt med fotokurs. jag skulle också vilja gå en kurs, det är inte alltid kameran gör som jag vill. Eller är det tvärtom? =)

Kram Dila

Cim sa...

Hallo there,
allt bra hoppas jag.
Själv har jagh varit ledig idag o nu ska jag mysa med min make som precis kommit hem...

Kram kram

E- sa...

Allt bra med dig idag ? :)

Pilo sa...

Vad vackra dina bilder är. Förskönar du dem mycket eller är du bara en superduktig fotograf? Jag njuter iaf varje gång jag är inne här.

Tack för fin titt.

Vilda tankar! sa...

Du tar redan väldigt fina bilder, men själv är man kanske aldrig nöjd. Din blogg är väldigt inspirerande!
Ha en trevlig helg!

Anonym sa...

..fast en dag framför datorn är också lyx...hittade din blogg av en slump o dröjer mig kvar. Mysigt att läsa om hur vardagen rullar på långt därborta på andra sidan jorden.

Bella sa...

Kul med fotokurs :) Hoppas du går därifrån med lite nya tips och ideér på hur du kan ta läckra foton med din kamera!

Kramar Bella

Petit Eyekiss sa...

Tack för kommentaren kos mig, den värmde i snöovädret. Dina bilder är ju fantastiska . Väldigt fin skärpa och klara toner.Att horisonten blir sned kan vara ett medfött synfel.
För det har jag. När jag målar tavlor måste ja mäta med en linjal, för det som ser rakt ut i mina ögon , ser helt annorlunda ut när någon annan ser det.
Det där med glosträning, kan man få vara med:-)
Elisabeth

Therese sa...

Härlig bild!!!
Kramis

Sofia sa...

ja det är så himla mycket onödiga grejer i vissa saker. härlig bild!