tisdag 5 januari 2010

PINK GERBERA

Pinkish close up
Vår lilla kisse blev så fin efter sin grooming igår, pälsen har en helt annan lyster och han ser inte längre ut som en lejon i miniformat. Han hade en en hel pälsknutar i sin långhåriga päls och för att inte vi skulle bli bittra fiender, så lämnade jag in honom på "salong" för att få honom tillfixad. Även för utbildad personal inom grooming så tog det ett par timmar att få ordning på pälsen, och detta till en billig penning, det var värt det!

De senaste dagarna har jag lagt lite tid åt att förbereda de första SWEA aktiviteterna för våren, jag har haft kontakt med olika "leverantörer" av tjänster, gjort inbjudningar som jag skickar ut till SWEAs medlemmar och tar emot anmälningar. Först ut är en workshop på Make Up Store, där en svensk make-up artist alltid håller i kursen, sen blir det fortsättning på fotokursen (jippie) och i dag ska jag få bekräftelse från hotell Shangri-La om vår high-tea i slutet av januari.

Jag är en riktig organisations nörd, älskar att ha ordning på papper så jag har gjort i ordning ett litet "mini-kontor" på övervåningen, där jag kan organisera bäst jag vill, fniss. Allt har sin plats, pennor placerade i burkar, papper prydligt i pärmar och foldrar som fylls på med "saker-att-göra".

Nu är det dags att kolla vad barnen gör, även om jag kan gissa....dottern sover och sonen spelar dataspel....big surprise! Ha en fin dag!

Tillägg: anledningen att jag i dag inte visar foton på hur fin katten blev är att jag inte tror att ni egentligen ser nån skillnad, det är i "real life" som man gör det:)

After yesterdays grooming of our cat, he´s more stunning than ever, I can´t take the credit for it though, I took him to a saloon to get him back to his glorious days:). I don´t think you would see such a big difference, so I´m not showing another photo of him today, instead a pinkish Gerbera is todays close-up. Enjoy your day!

8 kommentarer:

sinnlighet sa...

Hej, vilket eminent tips att få katten fixad på salong. Jag bugar för inspirationen. Jag vet inte om det är en Ragdoll Du har, men lite like mina är han allt. Jag har två fetvaddsbollar, Mats och Milda, och deras päls blir bara större och större. När jag kom hem från Indien häromdagen och hämtade dem från mina föräldrar, konstaterade jag att tovorna var så bigga att de låg på gränsen till en rakning. Nu har jag tovat och tovat och tovat men nästa gång blir det på Ditt vis!

Agneta

Nattmia sa...

Ja ta bort tovor borde jag göra på min katt med, hon har inte så många men de som är borde jag plocka.. Hon gillar det inte och är rätt arg av sig så man drar sig in i det längsta innan man gör ngt..

Njut av din tid..

Kram Mia

Lilla Huset sa...

Så vackra bilder, jag blir helt såld. Ingen fin bild på den stylade kissen?? Kram Merja

Maria sa...

Åh så många underbara inlägg och bilder jag missat under min minst sagt inaktiva period! Så vackert med blommor. Även jag har faktiskt tänkt att införskaffa en mac de närmaste dagarna, är förälskad!

Önskar dig ett riktigt fint 2010!
Kram Maria

Mamma C sa...

Så bra att kissen blev fin.
Kram Mamma C

Anna sa...

Väldigt fina bilder! Gillar färgerna ljuset

Fyra årstider ♥ Fotoblogg sa...

Underbar färg och skärpa..skulle vilja ha vår här så man kunde fota mer ute...svinkallt har vi.
Kram Lotta

Bella sa...

Vackra bilder på en av mina absoluta favoriter när det gäller blommor :)

Förstår att du gillar att det blir en fortsättning på fotokursen, du har verkligen blivit otroligt duktig på att fota!!

Lycka till med planeringen och ha en trevlig trettondagsafton

Kraaam Bella