onsdag 24 februari 2010

blommor

Kvällen i går spenderades på Brittiska klubben här i Singapore då SWEAs årsmöte gick av stapeln. Efter att ha suttit med i styrelsen under 3 olika ordföranden och av anledningen att jag inte kommer att vara lika aktiv i SWEA längre (pga den snart nyblivna familjemedlemmen) blev årsmötet den naturliga brytpunkten för min del. Under kvällen fick vi njuta av god indisk mat (vad annars under ett Bollywood tema?) och medryckande indisk dans, vilket drag!
Sen var det skönt kura ner sig i sängen vill jag lova:).

Kikar i almanackan och ser att förmiddagen är tom, senare i eftermiddag ska jag åka och heja när dottern spelar första fotbollsmatchen i skollaget och även i kväll är det en aktivitet om tonåringar som jag så gärna skulle vilja gå på, men då maken är bortrest och jag shakade rumpan i går (nåja) så är det där mamma-spöket där och hojtar i bakgrunden att jag borde vara hemma i kväll...vi får väl se om jag hittar nån off-knapp på det där spöket eller inte...

Må gott!

Yesterday evening spent at British Club here in Singapore where SWEA had their annual meeting, the theme was Bollywood so we enjoyed Indian food and some captivating Bollywood dancing.

First soccer game for the semester for our daughters school team is up later in the afternoon, I´m such a sport freak I won´t miss a game...I wish you a great day!

14 kommentarer:

Andrea sa...

Blessing,
andrea

Pilo sa...

När kommer den lilla?

Frida-FantastiskaMamman sa...

Njut du av kvällen & sätt dig i ett bad med tända ljus & bara mys!!
Kramar<3

Cornelia sa...

Hejsan!
Är inne och läser här varje dag och skulle väldigt gärna komma i kontakt med dig via mail eller liknande. Skulle vilja veta mer om hur det är att flytta utomlands, med alla praktiska ting och så vidare. Skulle bli väldigt glad om du ville slänga iväg ett mail till mig. Kram (corneliaflood@hotmail.com)

Helly (Svensk tjej på sicilien) sa...

Hej! Vilken trevlig blogg du har och vilka fantastiskt fina bilder :)

Jag har nog problem med den där on-knappen alltsom oftast, speciellt när jag måste göra saker som inte är så kul... Förstår inte... ;)

Kram!

Anki N sa...

Who, jag fick besök enda från Singapore, de var inte dåligt!!
Alltid lika trevligt när nya bloggare tittar in på så vis finner man själv oxå nya spännande bloggar att besöka.

Jag tillhör de där som får rysningar bara jag tänker på att jag skulle flytta långt, långt bort från Sverige..haha. Besöka andra länder är kul men att ge sig av och bosätta sig...nix inget för den här damen inte.

Tur vi är lite olika du!!!

Kramiz från Anki N

LitenElin sa...

Svar: Hej!
Ja, jag vet faktiskt inte riktigt vad jag längtar till, men nu när du säger det känns det som att du har rätt. Nångonting är det nog... Jag älskar din blogg. Så vackra bilder och texter. Du verkar ha ett liv som jag avundas! ^^

Therese sa...

Hoppas du hittar någon knapp och kan vara hemma och bara njuta.
Ha en fin dag.
kramar

Clytie sa...

What a fun evening. I had never heard of Bollywood until last year. Now it seems to be popping up everywhere! How lucky you are to see some of that wonderful dancing up close.

Gela sa...

Hej kul att du tittade in till mig. Är alltid en njutning att titta in på din blog. Hur skall det sen bli efter att du gått kursen. Dina bilder är redan bra. Ha en fin fin kväll eller vad det nu blir hos dig. /Gela

Pietro sa...

Enjoy that beautiful dancing!
Happy Thursday!

Anna, Fair and True sa...

Kikar in hos dig! Ska lägga till din blogg i min lista så jag kommer ihåg att kolla in här!

Desiree sa...

Gud vilka underbara bilder du tar! Helt fängslad av dina vackra bilder. Oj vad jag blir sugen på att utveckla mina kunskaper i foto och kunna fota så som du gör. Stort grattis till bebis också. Nu har jag lagt din blogg som ett bokmärke. Fattar inte varför jag inte kikat in här tidigare. Ha en fin dag.

Synnøve. sa...

Det är alltså dax att trappa ner lite med andra ord. Kan vara skönt det med. Du får säker mer än nog att hänga fingrarna i när den nye världsmedborgaren kommer.
Hur fungerar det när du får barn och bor utomlands, blir han/hon svensk medborgare då?

Ha nu en topp torsdag.
kramen Synnöve.