torsdag 22 april 2010

fruit
Frukt tajm

När jag vaknade i morse hade jag ett fullspäckat schema i dag, men nu sitter jag här och har avbokat allt...vad hände? Jo, min kloka make gjorde mig uppmärksam på att jag nog borde ta det lite lugnare så här i slutfasen, jag har en förmåga att köra på i 190 tills nån annan sätter stopp, och han har naturligtvis helt rätt men att det ska vara så svårt att inse det själv..hehe

Men nu är ju frågan vad jag ska hitta på istället, det är ju inte riktigt min grej att ligga på soffan och stirra upp i taket....glo på tv, läsa en bok....hmmm, äh jag börjar med att väcka dottern som är ledig från skolan så får vi se vad som händer, behöver nog träna lite mer på det där med att ta det lugnt, fniss....

Njut av dagen!

When I woke up this morning I had a full schedule today, but now I'm sitting here and has canceled it all ... what happened? Well, my clever husband made me aware that I probably should take it easy here in the final stage, and of course he is absolutely right, but that it should be so difficult to realize it yourself , hehe

But now the question is of course what I'm going to do instead, it's not really my thing to lie on the couch and stare at the ceiling...watch TV, read a book...hmmm, I begin by waking up my daughter who is on leave from school and see what happens, I need to train a bit more about taking it easy part...Hugs!

15 kommentarer:

Linruz sa...

Hoppa det går bra med det lugna.
Njut av dagen.
Stor kram Lina

Fånga dagen sa...

JA men det var ju positivt att du kom på det i alla fall så att du inte kör vidare i 190 knyck.
Lycka till med allt, den kommer ju snart nu väl
Kram Lena

Angelica E sa...

Jag känner igen mig precis! Jag håller alltid på med olika projekt och jag tycker det är roligare än att inte göra någonting alls, för då blir jag rastlös. Men så klart så finns ju de där små gränserna och absolut med en bebis i magen! Så ta det lugt, sötis, själv ska jag måla lite mera här hemma, för det regnar på Mallorca idag :D Min bebismage är inte riktigt så stor ännu så jag kan köra på i 190 ett litet tag till *skrattar*!

Kramar och njut dagen!

Angelica

Lilla Huset sa...

Klok man du har, så träna nu duktigt!/Kram Merja

felicia sa...

Gud älskar din header och underbra bilder =) ha en bra da <3

Synnøve. sa...

Det var bra gjort av maken.
Du ska nog försöka ta det lite lugnt nu. Ta med kameran ut och gå en kameratur. Det har gjort.

Ha det gott nu min vän, och njut frukten.
Kramen Synnöve.

Frida-FantastiskaMamman sa...

Lägga mig ner för att njuta av en bok har jag inga problem med....tyvärr finns inte tiden för det bara hihi..Passa på & NJUUUT nu den sista veckan innan bebisen kommer...sen blir det FULLT ös hihi..
Kramar<3

Nattmia sa...

Tur du har maken som sätter stopp.. För vila nu medans du kan, sen vet man ju inte hur mycket vila det blir..

Kram Mia

Maria sa...

Hoppas du har kunnat ta det lite lugnt och vila upp dig. Din make har ju faktiskt en poäng! Så spännande nu när det börjar närma sig! Otroligt mysigt med en lite bebis. Stort lycka till!

Kram Maria

Cajsa sa...

visst var videon rolig.. :)

Clytie sa...

Since it's probably the final days of peace you will have for a while - go ahead! Rest up! Relax! While you still can! Giggle.

Sofia sa...

Sv: Tack så mycket!

Christina sa...

sv; Kul att höra!
Får göra fler listor om mig själv isåfall :)
Bor du i Singapore? Grymt!
Kramar!

HOUSE of ADELA sa...

Känner igen mig själv där med att inte kunna ta det så lugnt...men vila nu innan bebisen kommer!;)

Kram Adela

Snusilus o Sannibus sa...

Hej!

Du tar så fina bilder! Så vackra!

Och ja, tänk på att ta det lugnt nu och vila ordentligt! Så mycket med en liten bebis ju :) Har ni tänkt på namn till den än? :)

Kram o ha en fin helg!

Susanne