fredag 9 april 2010

Untitled-2

"Ja må hon leva, ja må hon leva..." familjens skönsjungande (?) stämmor fick dottern höra i morse samtidigt som vi bjöd på jordgubbstårta och presenter. Om det var vårt härliga skrålande eller om det var presenterna vet jag inte, men pigg snabbt blev hon, hehe.
Dottern vill bjuda på muffins på svenska skolan i dag, så det blir till att baka litegrann, blev lite trött när jag insåg att de är 13 i klassen och muffinsformen bara har 12 muffinsformar...så det får bli en i pappersform också.

Mitt tråkiga uppdrag i dag blir att åka till en myndighet för att fixa med vårt uppehållstillstånd, känns föga lockande men måste bli gjort, sen hoppas jag att det inte blir fler besök där på ett bra tag!

Hemma hos oss får den som fyller år bestämma maten eller restaurang, dottern har valt att vi beställer hem sushi till kvällen, och i dag är hennes önskan lag, så får det bli!

Ha en härlig fredag, veckans bästa dag! Kram.

"Happy birthday to you, happy birthday to you..." the family sang to our daughter this morning. Our little girl is turning 14, I can´t believe it! I think she will have a great day with her friends in school, and in our family the person who has birthday can decide what to eat or choose restaurant and she has ordered sushi for tonight...and today is her day!

Have a wonderful day, hugs!

9 kommentarer:

Inte bara mamma sa...

Det där är så typiskt när man ska köpa servetter eller muggar och de säljs i 10-pack! och de är 12. Då står man där med 8 över. Det är sällan man bjuder 20 stycken barn. ;)

Synnøve. sa...

Instämmer i den gratulationssången.

Hoppas att det var lätt att fixa uppehållstillståndet nu iallafall.
Myndigheter har den förmågan att kunna dra ut på saker.

Här är det tjock dimma ute just nu. Det regnade inatt och det var så skönt att somna till plaskandet på taket.

Ha nu en fin dag. Hoppas det smakar med sushi.
Kramen Synnöve.

Emmie sa...

här blir det kalasdax idag också, det är min lillebror (som inte är så liten längre) som fyller år...:)
hoppas ni får en fin dag!
här skiner solen idag, underbart!

It's me sa...

Happy birthday Mum !!

xxxxx hugs from me.........

Pia sa...

Hälsa Erika och gratta från oss! Vi har samma regler hemma hos oss, men sushi är det ingen av våra barn som skulle beställa. Det har blivit pannkaka många gånger genom åren, hahaha! Glömmer aldrig när Maja, då 5 år, skulle få önska mat på dagis och sa: sparrisoppa till förrätt och lammfilé till varmrätt! Dagisfröknarna tyckte det var mycket roligt, men hon fick ändra sig och det blev till slut pannkaka ändå! Ha det gott! Det börjar närma sig nu va?
Kram Pia

Mamma C sa...

Grattis till födelsedagsbarnet. hoppas det blir en riktig toppendag för henne.
Kram mamma C

Sabina sa...

Grattis till dottern! Hoppas ni får en fantastisk dag!
Kram S.

alegni sa...

varmt grattis till jubilaren! sushi är alltid ett gott val :)
skön helg! kram
ingela

Grodmamman sa...

Stort GRATTIS till dottern!:)
Kram