söndag 23 maj 2010


floating

Godmorgon! Nu för tiden är jag uppe med tuppen, tilläggas bör att det är helt ofrivilligt, jag har en liten kille som tycker vi har sovit klart vid 5-tiden på morgonen så det är bara att masa sig upp! Gäsp...

Sista dagen på helgen och vi har inte riktigt planerat dagen ännu, förutom att dottern ska iväg på en kompis konfirmation, så henne lär vi ju inte se röken av på hela dagen. Vi andra ska eventuellt äta frukost ute och jag tyckte jag hörde nåt om att åka go-cart...not me kan jag ju säga på en gång, det går alldeles för fort och är sjukt varmt under hjälmen, hehe!
Vad har ni för planer för dagen? Hoppas vårsolen skiner på er, kram!

No plans yet for this last day of the weekend, problably we´re eating breakfast out and I think I heard something about driving some go-cart....well not me, I can tell you that much...it´s too hot with that helmet on, hehe. What are your plans for this Spring day?
I wish you the best of days!

9 kommentarer:

Helen sa...

Fascinerande med internet, jag har inte lagt mig ännu för natten på lördag kväll (01.40 svensk tid). Hoppas att min 6-åring tar sovmorgon imorgon:)

Synnøve. sa...

Tja jag är uppe med tuppen här med. Fast det känns som man är uppe före tuppskrället till och med.

Inga planer alls.
Bara gå och skrota och slappa.
Vi har ju röd dag i morgon (måndag) med så vi får njuta ledighet ännu en dag.

Gokart är inte helt min greje alltså. Som du säger så tycker jag det går för fort med.

Får nog ta mig en knäckemacka för jag man börjar bli lite frukostsugen.
Sköt er därborta.
Kramen.

Nattmia sa...

Min plan är att sova eftersom jag jobbar fram till 8.19 och skall jobba en natt till, så sömn behövs :-)

Hoppas din dag är bra..

Kram Mia

Preff sa...

Jag ska ockå på konfirmation. Min lilla kusin har blivit stor. Det är lite mysigt med konfirmation tycker jag. Ikväll ska jag på linedancekurs, superkul. Fullbokad dag! ;o)
Kraaam

Mona sa...

Solen skiner i Norrbottens Pärla. Vad dagen erbjuder? det återstår att se.
Hoppas dagen blir bra!

Lottaspace sa...

Trist att inte få sova.. tänk man glömmer så snabbt!
Idag ska jag och min son åka och träffa en kompis som jag ska sy en klänning åt. Sen ska vi på en kreativ träff där vi ska göra mosaik. Typiskt att det regnar just idag då vi har en uteaktivitet.
Ha en skön söndag!
Kram, Lotta

lugnet sa...

Hej!!
Hoppas det går bra med lillkillen trots tidig morgon.. Det är bara en tid och vips så är dom stora!! Försök att njuta! Vilka underbara bilder i den header! Var ett tag sedan jag kikade in! Här har det varit riktig sommarvämre i flera dagar, fast idag regnar det lite. Vi har tagit årets första dopp i fredags och grillat..och grillat!!
Hoppas du får en skön söndag!
Kram//Ulrica

Alexandra sa...

Här lyser solen inte! men jag ska inte klaga,lördagen var härlig.Sommaren är på g här i sverige,och det behöver alltid lite regn så gräset håller sig grönt.Kram kram!

mammaxtre sa...

Söndagen bjöd på en hel massa regn. Ingen sol i sikte.

Ha det gott