måndag 17 maj 2010

roses1

Helgen har som vanligt gått oerhört fort och just denna helg har ju gått i fotbollens tecken som jag nämnt tidigare. Faktiskt gick det så bra för sonens fotbollslag att de vann sin årskull och fick motta guldmedaljer i går eftermiddag, sonen var mäkta stolt och så även vi föräldrar förstås! Just detta kan jag sakna med Sverige, alla dessa helger man åkte på innebandy cuper och fotbollsturneringar med laget, men just när jag var inne i det kanske det ibland kändes tufft att så många helger var uppbokade men när jag tänker tillbaks var det ju rackarns kul också!

I dag har jag varit på fika med mammagruppen, morotskaka och en massa annat gott bjöds det på, kakmonster som jag är så var det ju helt i min smak:).

Theo skrek som en galning på vägen hem och det verkar ha tagit musten ur honom för nu för en gångs skull somna han utan att äta...och för första gången ligger han i sin spjälsäng, hehe, han sover annars hos mig i sängen.....det är ju så mysigt!

Nu ska jag ta nåt att äta innan lilleman får för sig att vakna, må gott!

Another weekend has gone by, and it´s been all about soccer this time. Our sons team actually played so well so they won the gold medal in their age group, he was mighty proud, and his parents also of course!

I´ve been having some coffe and a nice carrot cake as well, and baby Theo screamed all the way home, so now he´s exhausted and for the first time he´s sleeping in his crib:). What can I say, I like having him close to me at night:).
Have a great day!

3 kommentarer:

Synnøve. sa...

Ett stort grattis til sonen. Ikke hver dag man vinner en guldmedalje.
Tenker det blev feiret orntlgit.

Så godt at Theo sovnet i sin seng, og uten å spise...

Her er det fest idag. I hele landet.
Har akkurat kommet hjem og ska ordne litt med bilder og noen video som kommer på bloggen senere.

Nå skal vi kose oss med 17 mai kake og jordbær, kaffe og annet snadder.
Klems fra Norge der flaggene er i topp.

jakt,skor,barn,inredning sa...

Grattis till nytillskottet ! Jag har varit väldigt dålig på att kika in hos dig men nu ska jag skärpa till mig ;-) Nilla

Clytie sa...

Congratulations to your son and his team!

I hope you have a wonderful week.