fredag 21 maj 2010

skor
Snälla maken har shoppat till mig/ Husband has been shopping for me
I går maraton tittade vi på serien "Solsidan" den är ju så fantastiskt rolig! Och det är ju inte utan att man tittar lite extra på vad Josephine Bournebush har på sig i serien, förutom att hon är slående vacker i sig så klär hon sig ju väldans snyggt också. Jag som är en riktig mys-braller
tjej måste erkänna att t o m jag blev lite peppad att köpa lite nya kläder...kors i taket!

Kläder för mig är nåt man måste ha för att inte knalla omkring naken på gatorna och skrämma folk, det riktiga intresset att shoppa finns helt enkelt inte. Bökigt att prova kläder i hytterna, av och på med kläder för att inse att de ändå inte passar...nä det klarar jag mig utan! Maken min, som är min totala motsats gällande detta, brukar få dra mig ut på stan för att förnya garderoben min, sad but true. Men som sagt, känner mig lite inspirerad nu att köpa lite nya sommarkläder, men den känslan kanske förbyts när jag väl står i provhytten, haha.

Nåväl, shopping på schemat till helgen men i dag måste jag köpa avslutningspresent till sonens svenska lärare och kolla att barnen har snygga kläder till Svenska skolavslutningen i morgon. Och ja just det, ska iväg en sväng till barnläkaren för att väga lilleman också. Men sen väntar helgen, tjoho! Ha en härlig vårdag!


Clothes for me is something you must have in order not to march around naked in the streets and frighten people, I don´t like shopping for clothes!

My husband, who is my total opposite in this matter, is the one making sure I actually have clothes to put on:). But now I´m feeling a bit inspired to buy some new gorgeous summer clothes, but that feeling may transform once I´m in the fitting room, haha.

Well, shopping is on the agenda for the weekend! What are your plans?
Have a great day!

13 kommentarer:

Synnøve. sa...

Hej i natten.
Så där är jag med. Hatar att handla kläder. Hittar aldrig nått man vill ha. Så det blir i sista sekunden varje gång när man måste ha nått.

Skolavslutningar som närmar sig är skoj. Här är det inte förren i mitten på juni. Någon vecka efter skolan i Sverige.

Här åskar det som bara katten i natt. Borde inte sitta här vid datorn nu.
Men ska stänga av den strax.
Ha en bra dag du med nu.
Kramen.

Ingela sa...

*räcker upp en hand*
jag joinar klubben "hatar handla kläder" vilken dag som helst!
vilken omtänksam gubbe du har ändå som ser till att du inte skrämmer slag på lokalbefolkningen med din nakenhet ;)
ha en skön helg! kram
ingela

Martina sa...

Stämmer in på mig också, kan sitta och bläddra i en katalog eller på nätet och tycka att det finns hur mycket som helst och sedan när man står och provar det i butiken så är allt bara jättejobbigt!

mammaxtre sa...

Solsidan är galet bra och jag håller verkligen med. kvinnan är snygg som ögat och henens klädstil i serien är bara så snygg.

Vilken snäll make du har som köpte skor till dig.

Renée sa...

Känner igen mig... Det där med provhytter är inte min grej riktigt. Tur att modet just nu är lite hipp som happ så man kan nästan ta på sig vad som helst! Ha en riktigt bra dag!

Isabell sa...

Snygga skor!
Jag planerar att shoppa och tycker om att köpa nya kläder, men avskyr att bege mig ut på stan för att göra det. Lessnar fort och kommer ofta hem utan något eller ett par strumpor... vad sägs om det?
Hmmm... närbutiker är bra synd bara att jag inte kan prova kläderna innan.

Trevlig helg
Kram Isabell

Therése sa...

Oj, där är vi verkligen olika! :-) Jag är nog den enda som inte tycker att Solsidan är ett dugg rolig, har nog sett ett halvt avsnitt av den och drog knappt på munnen... ;-)

Handla kläder tycker jag däremot är lite väl roligt, gillar att shoppa och gör det alltför ofta tyvärr! Inte helt bra för plånboken! Måste dock gå i affärer ensam, har jag sällskap oavsett vem det är så kommer jag alltid hem tomhänt.

Nattmia sa...

Så fina skor maken shoppat.. Shopping är inget jag tycker är superkul men ett måste, ibland kan det vara roligt och Ge-Kås i Ullared gillar jag :-)

Hoppas dagen varit bra..

Kram Mia

DILA sa...

Jag älskar att shoppa kläder men jag håller med om att det där med att stå och prova i provhytten inte är något vidare. Ofta trångt och konstigt ljus så att man ser sjösjuk ut. Visst är Solsidan bra. Jag skrattade så att jag grät och längtar redan efter de nya avsnitten som ska spelas in. Josefine är jätte snygg och klär sig riktigt snyggt i serien. Hoppas du får en skön dag!

Kram Dila

Danne (@dcarlbom) sa...

Solsidan är ju helt klart en av de bästa produktionerna som gjorts i Sverige på länge! :)

Kul att få bläddra igenom dina bilder igen, skönt att få se ngt annat än bilder från Sverige :)

Johi sa...

Förlåt mig...jag har inte haft tid att titta in hos dig pga av allt bröllopsfix men nu är jag tillbaka och ser att lilleman har ju kommit! Underbart - grattis!

Lissboden sa...

Hej Gunilla!
Det verkar gå bra med in lilla bebis. Du har lagt ut så underbara bilder på lilla Theo.
Lycka till med klädinköpen i helgen!
Kram från Maria

Ullis/Leva på landet sa...

Håller med dig om att det finns roligare saker än att prova kläder. Hade dock tänkt att leta lite nya sådana när jag far till Stockholm i helgen, men det blir nog så att jag kommer hem utan som vanligt:)

Ha en bra helg!
Kram Ullis