lördag 29 maj 2010

summer

Tidig lördagmorgon här och jag överdriver inte det minsta kan jag meddela, har varit uppe sen klockan 5 och tänker att ni fortfarande är inne på fredagen, hela 6 timmars skillnad är det mellan oss...konstigt nog är jag rätt pigg men det är väl för att jag fått sova i hela 5 timmar i natt, visserligen inte i streck men ändå, tjoho! Det kanske inte låter så mycket för er som inte är inne i bebistiden, men för mig känns det som en evighet...

Det enda vi har planerat för i dag är sonens fotbollsträning direkt efter frukost, har insett att det inte är så stor vits med att göra upp planer nu för tiden, då de sällan hålls...mitt nya motto är " ta dagen som den kommer", hehe.

Nähä, nu ska jag se om herr lillprins behagar att inta sovposition igen...gäsp...Ha en kul lördag!

Early Saturday morning, I´ve been up since 5 this morning...our little prince decided that he wasn´t tired anymore! But no matter how insanely it sounds I´m not that tired but I guess that´s because I had 5 hours of sleep tonight, not in a row but hey, it´s a big improvement from before:).

Soccer training for our son today, he is convinced that he will play for Manchester United when he´s grown up, so he better practise, right? Have a great Saturday!

2 kommentarer:

mammaxtre sa...

Ta dagen som den kommer, sådana dagar uppskattar jag :-)

Synnøve. sa...

Att ta dagen som den kommer är nog det bästa tror jag. Planer är till för att förändras.

Ha en flott kväll nu, för det är väl det hos dig tänker jag.
Kramen Synnöve.