tisdag 22 juni 2010

breakfast

Efter att jag fått Theo att somna om skulle jag äta frukost med de andra två barnen, men bara en av dem var vakna, tonåringen låg och sov som en stock, omöjlig att väcka...men det får väl vara någorlunda okej eftersom det är sommarlov...kanske.

Nu är flygbiljetterna till Sverige bokade (ja igen) och vi flyger redan nu på söndag, eller natten mot måndag, och nu är det verkligen nedräkning! Vet inte vad det är med mig men alltid när jag ska vara borta en längre period får jag sån städ och rensnoja, i går rensade jag bort ur godislådan (hmmm, ja vi har faktiskt en sån...) godis som ingen äter eller kommer ihåg vem som köpt, i dag har jag gått igenom skafferiet och frysen och slängt en hel del...bläää! Och senare tänkte jag gå igenom barnens garderober...märkligt fenomen det där, men det känns som en del av min nedräkning, att göra lite nytta inför en lång ledighet kanske...:). Nåväl, dags att dyka in i garderoben, ha en bra dag!

PS Jag fick en fråga vilket flygbolag vi åker med som har direktflyg mellan Sthlm och Singapore och det finns inga, vi måste alltid mellanlanda nånstans på vägen.

I wanted to have breakfast with my children this morning but only one of them was actually awake around lunchtime...but I guess it´s ok since it´s summerholiday...maybe.

And yeaj finally the tickets to Sweden is booked and we live this Sunday night or actually very early Monday morning, I am now counting the days I can´t wait to go! Fresh air, a walk in the woods and some Swedish food, ice cream and candy...it´s certainly worth waiting for!

Well, now I´m off, I have some cleaning to do!

5 kommentarer:

Blå rosor sa...

Härligt med sommarlov för barnen!
Hoppas ni får en trevlig tid här i Sverige!

Kram Helene

mammaxtre sa...

Godis hemma som glöms bort!?

Skulle inte hända härhemma :-)

envilsenloppa sa...

Håller med "mammaxtre" hur kan man glömma bort godis ???
Ja men visst blira man sådär rensig och iordningställande av sig inna semestrar eller resor . Det ska vara ordning och reda när man kommer tillbaka , så att det första inte är att ta hand om det .
Hoppas ni får en god tripp och välkomna hem !
Kraam/lotta

Frida-FantastiskaMamman sa...

Åh vad mysigt att snart bestiga svenska mark igen ;)....är likadan med städnojan. Fast jag har den lite nu & då inte bara när jags ak åka bort hihi..
Kramar<3

Charlotta Ward sa...

Aha. And now I have realised where you were travelling and that you actually don't live in Sweden but in Singapore.
My husband is there as we speak. Left yesterday afternoon and is staying all week.

Know how divine it is to go home to Sweden on holiday. There is something so soothing for the soul to be on birth soil, don't you think.

x Charlotta