tisdag 15 juni 2010

soccer

Fotbolls VM, ja vi är nog många som är besvikna över att inte kunna heja fram Sverige i den här turneringen, inget ont om Malta på något sätt men visst är väl Sverige en bättre fotbollsnation än dem..? Hmm, nåväl nu behöver jag ju inte oroa mig för att få hjärtattack som det ibland känns när vi spelar viktiga matcher....det gäller att se det positiva i allt:).

I dag ska jag lura med mig barnen på en liten shoppingrunda och lunch på stan, utbudet av mat är ju enormt här så vi har alltid svårt att bestämma oss, men kanske får jag igenom min önskan om att äta nudlar i dag...
Ha en fin dag!

A World Cup in fotball but no Swedish team really suck, but what can you do? I don´t have anything against Malta in any way, but surely Sweden is a better fotboll nation than them...well well, I don´t need to worry about getting a heart atack when Sweden plays important games, if I try to look on the bright side of this:).

I´m off for some shopping at Orchard Road, I wish you a great day!

8 kommentarer:

Linruz sa...

Ja enda fördelen är väl att det är bätre för nerverna....fniss.
Kram Lina

Karins fotoblogg sa...

Åh, GRATTIS i efterskott till lillebror :) Mycket fint namn ni har valt, vår yngste heter Theo i andranamn. Många fina bilder har jag kikat på här hos dig! Kul att få se vardag fr andra sidan klotet :)

Må gott!

Synnøve. sa...

Så himla skönt att man inte är så intresserad av fotboll. Visst kan det vara spännande men inte så jag kan sitta en månad och se det på tvn.

Norge är ju inte heller med så Sverige är ju i gott sällskap där då.

kramen Synnöve.

Camilla sa...

Ja det känns faktiskt lite snopet att Sverige inte är med, inget lag att heja på och jag tittar knappt på matcherna.... som gammal fotbollstjej är detta märkligt.

Kram C

Nattmia sa...

Fotbollsintresse är noll hos mig så att Sverige inte är med gör inget :-)

Hopas du fick nudlar att äta..

Kram Mia

Lilla gårdshuset sa...

Härlig bild du bjuder på idag.

Kramis/Heléne

HUSnrNIO sa...

Visst är det grytm trist att inte Sverige är med! Jag som inte är så vldigt fotbollsintresserad ser inte på vm nu när det självklara laget att hejja på inte deltar. Fin bild på din pojke! Ha en trevlig onsdag.

Anonym sa...

The moments spent with children are always most beautiful thing for me.
Kisses