måndag 19 juli 2010

bebe

I natt sov Theo för första gången 6 timmar i sträck, vilken lycka! Så i dag kan jag inte klaga på sömnbrist i allafall:). Kanske en engångsföreteelse men jag hoppas på att hans sömnvanor har vänt och blivit längre, nån gång måste de ju ändras.

Ännu inga planer för dagen, lite svalare i dag, kallt tyckte mellansonen och satte på sig en tjock tröja, haha. Men det är ju faktiskt 23 grader så kallt är det ju inte, en normal svensk sommardag...äntligen!

Jo, jag ska söka lite på aktiviteter och mysiga städer i Sverige, trots att vi sa innan vi reste hit att vi inte ska bege oss ut på äventyr känner jag nu att jag vill se lite mer än bara närmsta omgivningen. Så om ni tycker att ni bor i en mysig stad, ge mig ett litet tips!
Njut av dagen!

Finally baby Theo slept for 6 hours straight this night, maybe just a lucky strike but I´m hoåing that his sleeping habit has changed to the better now:). I almost had a chock looking at the watch, wow 6 hours is that really true:).

Enjoy this day!

6 kommentarer:

Renée sa...

Mitt barn hade tre-månaders kolik så när de väl sover är man i himmelen! Jag mår inte väl om jag inte får sova läääänge så numera skulle jag inte orka med småbarn...

Alison sa...

It is wonderful once they start sleeping longer through the night.
Alison

Pilo sa...

Var ett tag sedan jag tittade in nu. Jag har precis samma sparkdräkt till Gustav. Den är toppen i värmen tycker vi.

Ta en tur till Trosa samt Stendörren mot Studsvik. Väldigt vackert!

Frida-FantastiskaMamman sa...

Äventyr är aldrig fel...hoppas att ni hittar ert;)
Kramar<3

Anonym sa...

Hej Gunilla =)

jag bor i en supermysig stad som heter Öregrund! hihi.....

Om du har vägarna förbi, så ska du få en guidning till den bästa latten och den bästa resturangen.....

hihi....

Kram

fd. bloggaren Linda "sand mellan tårna"

JoHo sa...

Åh! Dina foton är SÅ vackra! Och jag gläds med dig att du fick sova många (ja, allt är ju relativt) timmar i sträck, håller tummarna att det fortsätter så :)