torsdag 29 juli 2010

bee
Jeeez! Vilken getingsommar vi har, vart man än går syns viftande armar efter dessa söta men ack så påträngande flygfän. Sonen som var ute i skogen och letade svamp kom hem med svullet finger och tårfyllda ögon efter att ha blivit biten av 2 jordgetingar, aj aj.

Middagen med familjen i går var trevlig och mjukglassen efteråt var också den en hit, det var sista besöket i sommar i Trosa nu får jag ge mig tills nästa sommar:).

I dag vill jag gärna upp till Stockholm för lite shopping, ska se om jag kan lura med mig maken som chaufför, fniss. Lite risky är det att shoppa då jag inte vet om det kommer få plats i resväskan, tror att maken inte skulle tycka det var kul med övervikt på bagaget i år igen...
Ha en bra dag i regnet!

Oh my so many wasps this summer, they are cute to look at but very intrusive:). Our son came home after a walk in the forest with a swollen finger, he had been bitten by a wasp, ouch!

Full house with kids today and later this afternoon we are going to Stockholm for some shopping, I really look forward to that! Have a wonderful day:).

4 kommentarer:

Sanna sa...

Vilken fin bild!!Getingar är hemska (liksom myggor, bromsar, spindlar..)! dottern blev stucken av en geting igår då vi steg på bussen. kan nog tänka mig att det tar ont.. :(
Ha en bra dag!
Kram

Stora och små drömmar sa...

Hejsan ja getingar kan vara jobbiga men tur nog har vi inte haft så många här uppe. Ha det bra och hoppas det blev shopping i stockholm, det blir det till helgen för mig kram Jessica

Sippan sa...

Det har varit lika roligt som vanligt att läsa din blogg varje dag. Fantastiska bilder och en trevlig text!
Ha nu en skön resa hem och så hoppas jag att du fortsätter skriva när du kommit hem. Hälsningar

matilda sa...

vad tycker du är snyggast, antikt eller modernt sminkbord? ska nämligen köpa ett men kan inte bestämma mig för vilket. kram.