måndag 26 juli 2010

tree shoes
Nu är vi tillbaks från vår lilla roadtrip, hehe. Om ni inte vet vad ni ska hitta på i sommar så kan ni göra som vi: ta fram en Sverige karta, be maken blunda och sen peka nånstans på kartan och där fingret hamnar dit åker ni! Så gjorde vi i torsdags och fingret hamnade på Örebro så dit for vi i fredags. Och vilken trevlig stad det var! Frukosten var tyvärr rätt usel och kultur blev det inget, däremot lite shopping fast jag börjar inse att utrymmet i resväskorna är kraftigt begränsat...i år också.

Några trevliga dagar med goda vänner i Örebro senare så är vi tillbaks i ett regnigt 08-område och har i vanlig ordning inte den blekaste aning om vad vi ska hitta på, men det brukar ju lösa sig. Maken sa nyss att han sitter i soffan tills han får order om annat, haha. Så ska det låta...

Nu ska Theo sova middag (hoppas jag) sen hittar vi nog på nåt, kanske en promenad i björkskogen....Ha en fin dag!

Back after our little roadtrip. If you don´t know how to spend your vacation you could do as we did. Bring your country map, flip it around, ask yor spouse to close their eyes and point at the map and where the finger points that´s the city you are visiting;) Great fun!

No plans yet for the day but as ususal these things tend to work their selves out:) Have a great day!

6 kommentarer:

DILA sa...

Örebro är en jätte mysig stad, speciellt på sommaren. Jag bodde där när jag var liten och brukar åka dit lite då och då. Det finns många mysiga parker och caféer.

Kram Dila

Inte bara mamma sa...

Vi drar till landstället nu och kommer åter på torsdag. Sedan sticker vi till Göteborg på lördag-måndag. Jag hoppas få åka till kosta Boda på vägen hem ;)

Kram LiseLotte

Frida-FantastiskaMamman sa...

Hihi det låter som ett bra sätt att hitta nya platser att besöka....tänk om det hade stått jokkasjärvi under fingret ;)
Kramisar<3

Kim M. Kimselius sa...

Underbara skor! Tycker också om Örebro!

Alexandra sa...

Modigt att blunda och peka.Det gäller att hålla sig inom ett nära område.Kanske man ska testa nångång när man inte vet vart man ska ta vägen!

ladymuffin sa...

Sv; tack snälla :)
Älskar skorna, funderar på att köpa sånna