torsdag 12 augusti 2010

A SKY FULL OF RAIN DROPS

raindrops
I går när jag stod med Theo på höften och barnvagnen i andra handen, redo att sticka iväg, då börjar det att spöregna. Och vi pratar inte lätt svenskt sommarregn här inte, nej då, så fort man sticker ut näsan blir man dyngsur...så det var bara att ta sig in igen och avvakta tills regnet gav med sig.

Väl ute letade jag efter en bok i bokhandeln som dottern slarvat bort och naturligtvis finns den inte att få tag på i Singapore, så det blir till att beställa online:). Hämtade upp kidsen från deras Taekwando träning och sen middag, that´s it.

I dag vill jag få tid till att ringa några samtal och fylla i försäkringspapper osv, låter väl enkelt i sig men har man en liten Theo så vet man, haha. Dags för frukost , en sen sådan i dag!

Sometimes the sky just opens up and rain drops is falling to the ground, that happend yesterday when I was on the way out...not funny! It´s not a sweet summer rain we are talking about, no it´s the stormy kind, but as they say after rain comes sun and today we have lovely weather:). I wish you the best of days!

8 kommentarer:

Annelie sa...

Hej!
Det är förbjudet att ha bönutrop från minaret, även klockringning från vanlig kyrka eller tempel. Men det går bra att ha ljud från marken, så jag tror att du hörde bön från den stora sultanmoskéen och bönsalen. Eftersom det inte är något glas för fönstren så hörs det rätt tydligt.

Kul att ses imorgon/ Annelie

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Så heeerlig et bilde:)
håper sommeren har vært bra for deg og dine:)
eddaKlemmer

Frida-FantastiskaMamman sa...

Blöt som en hund vill man inte bli med en liten bebis på armen...

Hoppas att det är bättre väder idag!
Kram<3

liloh sa...

haha ja ibland så är han sjukt smart!! vilken fin bild föresten :D

Mariana sa...

Fin bild!

Annmi sa...

***Underbart***

nr14 sa...

Heisann:) Lenge siden jeg var innom bloggen din. La meg til som følger nå så jeg lettere kan huske veien hit;) Du har jo så innmari fine bilder:)) Søt lubben babyfot med vanndråper som favoritt.

Ha en fin helg videre:)

MeLiZZa Video Blog sa...

gilar du också thåström