tisdag 14 september 2010

ANYTHING CAN HAPPEN...

Sweet Anna

Ja allt möjligt tokigt och roligt kan hända under en fotografering, särskilt om det är barn inblandade, de är ju så härligt spontana, inte sant?
Under fotografering med Anna och hennes barn tog jag några porträttbilder på mamsen men vad händer då...jo lilla Engla tyckte att mamma skulle äta lite banan helt plötsligt. Vilket resulterade i dessa busiga och glada foton. Tack Engla!

Och tack till alla Er som kommenterade inlägget i går och som verkade fatta vad jag syftade på, hihi. Visst är det fotograferingen som jag funderar på att ta ett steg vidare inom. Det lutar i allafall åt det hållet, kan jag meddela. Vilket känns spännande men samtidigt nervöst, förstås!


I dag har jag en lunchdate hemma hos mig, så Theo inte behöver stressa runt mer än nödvändigt i dag, ska först iväg och hämta hans uppehålllstillstånd hos en myndighet, finally... go me! Kram till Er!

Well yes indeed, anything can happen during a photo shoot. And here is your proof:). Photographing mommy when sweet Engla thought mommy should eat something...wich resulted in these happy photos. Love to you all!Anything can happen...
and it does...:)

9 kommentarer:

Synnøve. sa...

Sköna bilder blev det i alla fall.....

Ja säger som igår. Kör på bara.
Kan bara gå en väg.
kramar synnöve.

Maggan sa...

Ja gud vilka roliga bilder och söta blev dem.

Zondra Art sa...

Beautiful photos!

a piece of happiness sa...

Ja du proffsfotografen den första porträttbilden är så fin. Intressant vinkel, ljuset är magiskt och ja, helt enkelt skitbra.

Kram LiseLotte

Mathilde sa...

Gud du är så duktig. Och helt livsfarlig för mitt pluggande. Nu har jag suttit 1,5 timmar och bara beundrat dina vackra bilder!
Stor kram
Mathilde

Kim M. Kimselius sa...

Underbara bilder. Du är otroligt duktig på att få till det! Kram Kim

Sweetdie sa...

oh what a beautiful little girl!I love the pics:)
kisses

Nattmia sa...

Ha ha.. Hon kanske var rädd att mamma skulle bli tjurig om hon gick hungrig.. Härliga bilder..

Kram Mia

Anneli sa...

Om någon ska hålla på med foto - då är det du! Har följt dig ett tag och i mina ögon går du i rask takt från klarhet till klarhet. Imponerad. Och lite avis på dig som har "blicken".