fredag 17 september 2010

Yeah, I´m walking..

Äsch det regnade så mycket att det inte blev av att titta på några lägenheter, tar det nästa vecka i stället. Passade på att fota lite istället, Theo har aldrig varit killen som man lägger ner på en filt och så är han nöjd med det, nähä då social är bara förnamnet. Han fick sin gå-stol i går och direkt såg man att det gillade han, att ha lite uppsikt över rummet:). Tänk att han snart är fem månader...vart tar tiden vägen?

Nu blir det en dusch inna vi åker och hämtar upp mellansonen på Svenska skolan, och senare dags för kräftor, de första för året för min del. Mums...

It never stopped raining so we skipped looking at condos today, so instead I took some photos of baby Theo. Yesterday we bought him a walker and he is so happy sitting in it, he has full view of the room and he has never been the baby you just put down on a blanket and he´s been happy, no he´s very social so this is perfect!
I wish you a great weekend ahead!

7 kommentarer:

Aratorps Lena sa...

Åh vilka underbara bilder på din lille kille! Du tar fantastiska bilder, helt i din egen stil. Alltid lika roligt att komma in och kika här! Lycka till med lägenheten förresten! Trevlig fredag och helg!

Anonym sa...

Gullig, gullig, gullig!
Kram från "C" i Singan

linda sa...

så fin han är. mer bebisbilder! :)

Anna på Smultronbacken sa...

Så söt! Men håller med dig i att det går ruskigt fort och från liggande/sittande läge upp till en gåstol så känns det som att de blir "jättestora". :-)

Har helt missat att ni planerar flytt...

Kräftor fungerar men favoriten på kräftskivan är Västerbottenpaj. ;-)

Hoppas ni får en fab helg!
Kram.

Kim M. Kimselius sa...

Urgullig liten kille! Så mysig han verkar vara, din lilla Theo. Kram Kim

Nattmia sa...

Så fin han är och man blir glad av att titta på honom :-)

Är så fascinerad över ditt ljus i dina inomhusbilder.. Hur gör du???

Kram Mia

mammaxtre sa...

Tiden går sannerligen fort.

Sköt om dig