söndag 10 oktober 2010

Jag lever!
Det var inte så farligt som jag fasade över att flyga litet propellerplan, det va som ett helt vanligt flyplan fast mindre och det tog ju bara ca 1 timme att flyga så....
Det som var läskigt däremot skedde efter mörkret hade fallit och min kära dotter ville visa en annan väg till vårt rum. Det va en stig gjord av trätrall mellan husen som i sig kanske va fin med lampor, lanternor o annat men det som skedde var att det vimlade av fladdermöss och det var inte bara dom vanliga utan även såna med vingbredd upp till 40-50cm som flaxade runt huvudena på oss "PANIK" säger jag bara. En sån där händelse där man inte vet om man ska springa tillbaka vägen man kom ifrån eller framåt haha.
Uppe tidigt i morse, rätt ofrivilligt men Theo hade sovit färdigt, så det blev en tidig frukost och nu är lunchen avklarad och vi slappar på rummet.
Foton kanske kommer senare, har faktiskt inte fotat nåt ännu, semester mood kan man kanske kalla det, hehe. Njut av dagen!

Enjoying the beach life at Redang Island, we have been doing some snorkelling but the weather has not shown its best side today...now we are resting at the room, feels nice after a morning out! Enjoy your day.

3 kommentarer:

DILA sa...

Jag vet inte om jag skulle våga flyga propellerplan, är nog en fegis i det avseendet. Härligt med semester och lite sol och bad. Kan tänka mig att det finns massor av fint att fota. Hoppas ni får det underbart!
Kram Dila

Nattmia sa...

Huuga.. Fladdermöss är inte härliga även om de är små och så stora så hade jag blundat och sprungit..

Kram Mia

mammaxtre sa...

Ha en toppenbra semester. Och ta en annan väg nästa gång :-)