lördag 2 oktober 2010

Jag vet att man ska leva i nuet men jag säger bara: Åh vad jag längtar tills nästa lördag! Jag lyckades till slut att boka en resa till familjen och det blev varken Cebu, Boracay eller PhiPhi Islands, utan vi åker till Redang, Malaysia. Och denna gång har jag blivit lovad kritvit sand och turkost vatten...det har ju blivit mitt eviga reseproblem att aldrig få till det som det ser ut i katalogerna när vi har rest tidigare:). Men nu så...annars kommer jag aldrig att resa igen...hehe.

I dag händer det inte så fasligt mycket, sonen ska iväg till en kompis och jag ska försöka vila upp mig, jag säger då det, är det inte den ena ungen så är det den andra...dottern var ute på fest igår och jag kunde inte somna förrän hon kom hem förstås...vill ju se till att hon håller tiderna.

Just, jag ska fota några detaljbilder också men först nu skjuts iväg med mellansonen! Kram till Er.

I know you are supposed to live NOW, but I can´t wait for next Saturday! I finally managed to book a trip and we are going to Redang in Malaysia, I have been promised white sandy beaches and christal clear water so it´s gonna be great!

Now I´m off driving my son to a friend and later I´m gonna take some detail photos, take care!

3 kommentarer:

Ullis/Leva på landet sa...

Skönt med en resa,
Önskar dig en fortsatt trevlig helg!
Kram Ullis

Katarina på Filippinerna sa...

Ha en bra resa! Hade sett fram emot att få se kritvita stränder med turkost blått vatten, från Filippinerna. Landet med de 7000 öarna,, hi hi.

Kram

Bengt sa...

Kritvit sand och turkost vatten - Promise! :)