fredag 19 november 2010

Lediga dagar har vi haft här sedan i onsdags och vad har vi hittat på egentligen? Mitt korttidsminne är verkligen kort (hehe) men vi var ute på Resort World på Sentosa och käkade lunch på Hard Rock Cafe det var jättgott och trevligt som alltid, där hittade vi nog världens största godisbutik, eller iallafall den största jag sett, och vi blev lyriska som små barn, tyvärr var det inte så mycket godis som vi kände igen så det blev mest godis till mellansonen.

I går tog vi en sväng till Johor Bahru i Malaysia, närmare bestämt shoppingcentret JUSCO, där det blev lite shopping, man vill ju gärna att det ska vara supermycket billigare än i Singapore men det är det ju inte...hem sedan och så tittade vi på en film, hmmm, vad hette den nu då...äh strunt samma, dålig var den iallafall.

Dagen i dag är ett oskrivet kapitel än så länge, vi får se vad vi hittar på! Kram.

We have been off work and school since Wednesday and 2 days ago we went to Resort World and had lunch at Hard Rock Cafe, it was very nice and the staff effective:). And we found a very big candy store but unfortunately not much candy that we recognised but we bought some for our son.

Yesterday we took the care to Malaysia for some shopping and afterwards we headed home and watched a movie, a very bad one that I don´t even remember the name of...

I wish you a great Friday!

2 kommentarer:

Synnøve. sa...

Hej på dig.
Ingen dålig godisbutik alltså.
Men du har rätt.
Det är liksom det där man är van vid som är viktigt.

Såg faktiskt ett program på tvn i går som handlade om bygget av just det hotellet.
Det var spännande att se.
Kul att se det på en av dina bilder hihi.
Men en sak är klar, jag hade ALDRIG vågat bo på det hotellet. I alla fall inte högt upp. Att sen då gå upp i skyparken är bara att glömma. Höjdrädslan slår till stenhårt.
Jag blir svettig i handflatorna bara av att tänka på det....
Men se på bild från markplan går bra hihi.

Ha en skön dag nu.
Det ska bli en sån dag här.
Kram Synnöve.

DILA sa...

Härligt med lediga dagar. Håller med om att dagarna ibland flyter ihop och man har svårt att komma ihåg allt man har gjort. Hoppas ni får en härlig fredag!

Kram Dila