tisdag 23 november 2010

Snart inne i mitten på denna vecka och de allra sista dagarna här i huset innan vi flyttar till lägenhet igen. Som tur är behöver vi inte packa någonting själva utan det kommer en flyttfirma på måndag och fixar packning, flytt och städning, så skönt måste jag få tillägga.
Känner mig inte det minsta vemodig att flytta denna gång, utan det känns bara bra, tror att vi kommer att stortrivas i nya lägenheten och det ska bli härligt att få swimmingpool och gym bara ett par meter bort igen (eftersom jag är en sån träningsnarkoman....hahaha)

Har precis varit ute på en promenad för att underhålla unge herr Theo och nu är det dags för att sova middag för honom.....hoppas jag *ler*. Tjingleing på ett tag!

The last few days in this house before we move back to a condo again, and it´s gonna be great I do really think we are gonne love the new apartment and the condo and having the swimmingpool and gym just a few steps away again feels good. The moving company is coming start packing next Monday so I don´t even have to do the packing!

It´s time for Theos nap now....I hope anyway, you just never know with the small ones do you *smiles*. See ya!

4 kommentarer:

mammaxtre sa...

Vad skönt att ta in en sådan hjälp. Till och med nedpackning av tillhörighhter. Jösses vad skönt att slippa.

Ha det gott

LitenElin sa...

Vet inte om du skrivit det förut- men är det nån särskild anledning till att ni flyttar? Eller hade ni bara lust?
Nu har jag förresten vågat mig på att öppna min fotoblogg. Inspirationen till bloggens utförande har jag tagit mestadels från dig! TACk för det ;) <3

DILA sa...

Vad spännande att flytta och vilken lyx att ha tillgång till pool och gym. Framför allt vad skönt med flytthjälp. Det är det värsta med att flytta; packning och framför allt städningen.

Kram Dila

Nattmia sa...

Ja det måste vara skönt att slippa packa själv för det är så förbaskat tråkigt..

Ha nu en fin onsdag..

Kram Mia