fredag 26 november 2010

Vaknade i morse av att air-con gubbarna plingade på dörren, strax därefter kom de nya ägarna till huset så fullt hus i morse när man vaknade med andra ord.
Jag har precis kommit hem från en lunch med en väninna och strax kommer det en tjej och ska köpa 2 bebisgrejer jag satt ut på E-bay, jag gör inte direkt nån bra affär men så är det ju alltid med begagnade grejer eller hur?
Ja vad händer mer i dag då, jo just maken kommer hem från en veckas arbetsresa i Malaysia, sonen ska hämtas på svenska skolan och dottern skulle iväg till en kompis, vilket brukar betyda hämtning senare på kvällen:).

Ha en underbar fredag!

This morning the air-con guys rang the doorbell early and soon after the new owners of the house came, so full house when I woke up. Just gotten back from a lunch with a friend, just talking a few hours away, just lovely!
I have sold some items on E-bay and the woman is soon coming to collect the items (baby stuff) and later my hubby comes home from a business trip to Malaysia, yeahj!

I hope you are having a glorius Friday!

2 kommentarer:

Fröken Isakson sa...

Hoppas du får en härlig dag. kramar Linda

Vita rosor och förgätmigej sa...

Heeej! :0)
Jag har ingen outlook på min dator så jag kan tyvärr inte få fram din e-mejl adress för att fråga om jag skulle kunna få äran att tipsa om din blogg på söndag... Jag har gjort det till en helt egen liten tradition där jag länkar till tre bloggar, visar upp ett foto från varje, och skriver några väl valda ord om varför bloggen i fråga inspirerar mig. Hör av dig om det skulle vara ok! Min mejl är anna_forslund@live.se. Du kan titta in på etiketten bloggtips på min blogg så får du se hur det går till...

Kram/ Anna