söndag 26 december 2010

On their way home...

On their way home...

Julafton och juldagen har passerat och hur mycket jag än försökte i år så kom aldrig den där riktiga julkänslan, trots julgran, knäck och julklappar. Tror nog att jag behöver en liten tripp till Sverige tidig december för att få den där riktiga julkänslan och i år kom jag ju inte iväg...

Men, men nu känns julhelgen över för min del och i dag ska vi åka och uppgradera min dator så den blir utra-super-snabb, tjoho! När jag arbetar med mina klienters foton har det tagit en evinnerlig tid att redigera dem, utan att överdriva en 3-4 timmar bara att göra första gallringen och sen redigeringen på det! Inte klokt, vilket onödigt tidssvinn, men det ska det bli ändring på nu *lycklig*.

Jag hoppas att ni fortfarande njuter av julmat och trevliga middagar och kanske en uppfriskande promenad därimellan! Kram till Er alla.

Christmas feels like it´s over on my part, and to be honest I didn´t really get into the Christmas mood this year, no matter how hard I tried. So now I have my eyes set on New Years Eve instead:).

Today we´re off uppgrading my computer so when I work with my photos I don´t have to wait 1 minute to upload a photo, so frustrating!

I hope you are still enjoying your Christmas holiday!

5 kommentarer:

Mamma C sa...

Önskar dig en riktig god fortsättning.
Kram mamma C

bakom berget sa...

Hej! Oj va länge sen det var som jag tittade in hos dig. Tänkte att jag skulle passa på att önska dig en fin fortsättning på helgen och ett gott nytt år!
Kram från Åsa.

Anonym sa...

Merry merry christmas to whole family!!
Joanna
www.zosiabernasinska.bloog.pl

DILA sa...

Härligt att få lite snabbare uppkoppling. Underlättar ditt arbete något. Önskar dig en god fortsättning!

Kram Dila

Synnøve. sa...

Hoppas du får en fin fortsättning nu i alla fall.

Håller tummarna för att paketet finns där....
Kramen Synnöve.