fredag 10 december 2010

Tredje och sista fotograferingen för veckan är avklarad och jag har kommit på att det är inte bara ett fototillfälle utan även ett jympapass för mig, jag ålar fram och tillbaka, upp och ner, ligger framstupa och bakåtlutad ja you name it I do it...sort of *ler*.

Just nu bränner jag över fotona på barnen ovan till en CD som jag ska försöka få klar tills jag åker till svenska skolan i dag och lämna över till föräldrarna, jag vet att de gärna vill ha sina foton och jag vill försöka leverera så fort som möjligt!

I helgen ska vi knappt lämna condot har vi bestämt, det har varit mycket jobb och resande för maken men även för mig (märks på min glömskhet, senast i dag hade jag tappat bort en av nycklarna till gamla huset och ägaren stog och väntade, det vara bara att hoppa över grinden för att komma in...) vi ska bada i poolen och bara mysa!

Ha det bäst!

Third and last photo shoot for this week is completed, I have discovered that it´s not only a photo shoot but an aerobic session for me as well, I´m high I´m low I´m up I´m down well you name and I´ve done it...sort of *smiles*.

I´m burning the photos of these children to a CD that I´m delivering later today, I do hope they will like them!

A great relaxing weekend ahead, are you up to anything funny? But promise me you will have a great one!

7 kommentarer:

Wantobeme sa...

Underbar bild!!

DILA sa...

Fin bild! Kan tänka mig att det är ett gympapass under dina fotograferingar. Får du träningsvärk också? =) Skönt att bara ta det lugnt. Det ska vi också göra i helgen.

Kram Dila

DILA sa...

Fin bild! Kan tänka mig att det är ett gympapass under dina fotograferingar. Får du träningsvärk också? =) Skönt att bara ta det lugnt. Det ska vi också göra i helgen.

Kram Dila

Ewa sa...

Åh så fin bild!

"M" sa...

Hej!! Länge sedan jag kommenterade och måste bara säga - vilken fantastiskt fin bild! Det var faktiskt du som fick mig att köpa min kamera i våras och jag är supernöjd. Däremot blir mina bilder pixlade när jag lägger ut dem på min blogg - kan du förstå varför? Vet inte vad jag gör för fel?
/Madeleine

Liese sa...

Great!!!

Anonym sa...

Åh, vilken härlig bild på dina barn!
Du har nog en riktigt fin kamera.!.

hannashorna.ratata.fi