fredag 14 januari 2011

Lotte o Patrick1

Förutom att vara de trevligaste människor du kan stöta på så är denna duo även extremt musikaliska, vilket imponerar djupt på mig som knappt kan se skillnad på ett piano och en gitarr...Nåväl, dom har spelat in en skiva men saknade foton att pryda omslaget med, det är liksom där jag kommer in i bilden (hö hö) och förhoppningsvis fick de nåt foto de kan tänka sig till ändamålet!

Och va härligt det är med fredag igen, trots att veckan egentligen först startade i onsdags med skola och vardag...varför kan det inte vara tre arbetsdagar och resten helg haha.

Ha en underbar fredag alla fina!

Besides being the nicest people you could ever meet this duo is also extremely musical, which deeply impresses me who can barely tell the difference between a piano and a guitar ... Well, they've recorded a CD but had no photos for the cover, and here I come in. Hopefully they will have some to choose from now.

And happy Friday again, despite weeks really only started this Wednesday with school for the kids ... why can not it be three working days and the rest weekend haha.

Have a great Friday all you great people out there!


2 kommentarer:

Synnøve. sa...

Godmorgon min vän.
Så synd det inte kom fram. Det har inte kommit tillbaka heller. Så det sitter väl någon där nu och gomlar svenskt och norskt godis och försöker lista ut vad det står på julkortet....
Det var det som var i paketet. Godis. För du har skrivit några gånger att du saknat svenskt godis. Så gubben och jag köpte godis och skickade.
Men, men....
Inget att gräma sig över.

Kul att du fick fota till ett skivomslag. Vad spelar de för typ av musik?

Här är det idag bara 10 minus ute. Vet inte om det blir sol ännu, för det är kolsvart ute hihi.

Ska fixa lite frukost nu, för gubben ska iväg på jobb snart.

Ha en skön dag nu, eller är det kväll hos dig?
Kram Synnöve.

Victoria sa...

Trevlig helg!!Kramar/Vic