söndag 30 januari 2011

the things we eat..


the things we eat...
I går var min plan att jag skulle inhandla lite nya kameraprylar, det var så dåligt väder så ingen idé att hitta på nåt annat:). Men man ska ju inte shoppa på tom mage så före blev det god lunch på en av våra favorit italienska restauranger vid floden, så gott!
Sen knallade vi iväg till shoppingcentret hela familjen och jag handlade (nu får jag skämmas om jag låter som Dolph Lundgren på 80-talet, men jag vet inte vad det heter på svenska, haha) backdrop i färgerna vitt och svart. Det kommer att användas för att skärma av stökiga bakgrunder, och jag vill genast provfotografera familjen....ska nog väcka dom nu:).
Ha en fin söndag!
Yesterday I went to buy a backdrop in the colors white and black, but before that we needed some lunch wich we enjoyed by the river at our favorite italian!
The backdrop I will use a lot I hope, and I can also bring it with me when photographing at familys homes. It will be great!
And I also wish you a great Sunday!

3 kommentarer:

Elin sa...

Åh, spännande! Men är de portabla alltså!? Eller kör du i nån studio?

allt du vill veta om bloggarna sa...

Hejhej!
Jag driver en blogg där jag intervjuar Sveriges bloggare, kända som okända. Skulle vara jättekul om du ville vara med i bloggen och alltså göra en intervju? Hoppas du är intresserad, skulle verkligen vara hur kul som helst :)
Kramar från bloggarnaa.blogg.se

Alessandra sa...

Det ser ljuvligt gott ut!