söndag 13 februari 2011

chinatownHej på er denna härliga söndag! Efter frukosten som vi åt ute på Epicurious, ahhhh deras Egg Benedectine.....så mumma! så drog vi till Chinatown, jag hade fått för mig att jag skulle köpa lite rekvisita till kommande fotograferingar, och jag hittade en av sakerna så jakten fortsätter! Ovanligt lite folk i Chinatown denna söndag så vi strosade runt med barnvagnen utan några större problem, så skönt.

Det kändes lite som att vara turist i dag, då jag lånade dotterns kamera och fotade hej vilt på allt och alla, det var längesen men det var så kul att fånga vardagen runt oss så det kommer jag fortsätta med!

Maken står i köket och fixar till middag och jag lyssnar på Di Leva, snart dags för middag! Tjingleing.

Todays trip to Chinatown, it was so fun to capture the everyday life around us with my daughters camera så that I will continue to do, and show you of course!

My hubby is in the kitchen fixing dinner and yep I´m getting hungry, it´s gonna be great!


4 kommentarer:

mammaxtre sa...

Att fånga vardagen med kameran är så roligt. Det ger så mycket.

Ha det gott

a piece of happiness sa...

Det är ju där som jag fegar ur. Jag törs inte rikta kameran i ansikte på folk jag inte känner. Måste bli lite kaxigare där. LiseLotte

DILA sa...

Vardagsbilder är oftast de roligaste, alltid kul att försöka fånga ögonblicken. jag är liksom Liselotte lite feg när det gäller att fota ute, och då framför allt människor.

Kram Dila

Room of karma sa...

Snyggt kort! skulle nog ockås vara lite mer kaxig på att våga ta kort på folk jag inte känner.
Ha en fin kväll!
kram CC