måndag 7 mars 2011

Det tar sannerligen på kraferna att ha en hel helg uppbokad, kanske lite det faktum att jag har en förmåga att inte gå och lägga mig före tolvsnåret på natten och har en son som vaknar ett par gånger per natt har varit en bidragande orsak till min enorma trötthet den senaste veckan...i går var jag så trött att jag kunde ha somnat stående, men gjorde det rätta och gick och la mig tidigt...ska fortsätta med det tror jag, vaknade rätt utvilad faktiskt när jag fick sova mer än 3 timmar i stöten.

I dag skiner solen i ett varmt Singapore, jag har lite administrativa saker jag behöver ordna med (otroligt tråkigt men nödvändigt ibland) tänkte som så att gör jag det i dag kan jag göra roliga saker resten av veckan...smart va!

Och träna hoppsan det höll jag på att glömma bort (gud så ordentlig jag låter, jag går på löpbandet) men det ger resultat på vågen det med...-3 kg på 2 veckor, inte illa eller hur! Go me.

Önskar er en härlig måndag!

Oh and yet another weekend has passed, fully booked this one. Totally exhausted yesterday...could have fallen asleep standing up! But I did the right thing (for once) and got to bed early. I only can blame my self for not getting enough sleep, that´s what´s happen if you are up way to late and have a lovely baby waking up a few times at night...

Some funny things this week, am just planning the last details of some phtoto shoots now, *happy*.

Have a great Monday!

4 kommentarer:

GRANSTAV sa...

Man blir alltid så glad av dina inlägg :). En härlig start på veckan att börja med att läsa din blogg. Ha det gott /s

NataljaOblonskaja sa...

Först måste jag bara börja med att gratulera till att vågen visar åt rätt håll:) Önskar att jag själv kunde komma igång, skyller just nu på halsont.

Sedan måste jag också be lite om ursäkt för att jag utnyttjar dig som resecoach!! men det är en sak att titta på hotellens bilder och en annan att få "sanningen" från någon Asienexpert och som verkligen varit där.
Angående Bintan har jag nog fått den känslan lite som du beskriver, skönt att vi kan stryka det, då återstår "bara" att hitta rätt ställe:))
Redang har vi varit på, bodde på Berjaja hotell, och på Perhentien.
Vi gillade verkligen den semestern,
med den fantastiska dykningen precis som du säger.
Hade tänkt "spara" Bali tills vi kunde göra en längre resa runt på flera små öar, men det är ändå ett alternativ. Man kan ju alltid åka tillbaka:)
Ska surfa vidare idag, kanske blir det Malysia igen då.
Gillar det landet även om alla hotell inte är som Rasa Ria, men vi är lite flexibla där. Vi brukar blanda lite "backapacker light" och avsluta med lite lyx. Då upplever man landet lite mer:)

Hoppas igen att du inte tar illa upp, men våra idéer har verkligen "fastnat" den här gången.
Så jag kände mig lite desperat, men det känns faktiskt lite klarare nu,
Tack så jätte,jätte mycket för dina tips,
och ha en riktigt härlig dag!
Camilla

VITA NYANSER sa...

Så fina bilder! Du är ju så duktig!

Kram L-L

Nattmia sa...

Grattis till viktminskningen.. På min våg stod det plus idag men jag tror jag hålle på att hitta rätta motivationen igen så att vågen kan börja visa minus..

Sömnen behöver man så det gör du rätt i att gå och lägga dig tidigare..

Ha nu en fin tisdag..

Kram Mia