tisdag 5 april 2011

Puh! Tjoho nu är man på gång, 2 pass på gymet i går och en 2-timmars promenix vid stranden i morse med kompis och barnvagnar. Hem till kalla, ljuvliga duschen, snabblunch och sen iväg på ett pass med personlig tränare....puh!

Nyss hemkommen från PT:n på gymet, det är tur att man har självinsikt och vet att man behöver träna mer och gå ner i vikt, så inte domen blir så fruktansvärt hård....
De mäter ju BMI och hur många kalorier jag gör av med i dag utan att träna och allt mellan himmel och jord och domen blev: jo, jag har några kilos övervikt och BMI:t ligger för högt, men som sagt, självinsikt var det ja.

Men om jag ska vara ärlig så trodde jag inte att det var SÅ illa....det kanske var fel på den där mätmaskinen...jo men så var det nog!


Theo sover middag, när han vaknar ska vi iväg till sonens fotbollsträning och ja så har den här dagen gått också, jisses.

Känner mig sugen på nåt gott till middag, ska nog ta en titt på recept.nu och få lite inspiration! Tjingleing

3 kommentarer:

Anneli sa...

Jisses - två pass per dag!!! Blir lika imponerad som av dina bilder :) Hur hinner du???

lottasworld.blogg.se sa...

Visst är det konstigt att det alltid ska strula med tekniska maskiner? Vår våg är också helt knasig... visar ALLDELES för mycket ;) Bra jobbat!

Cissi sa...

Vad duktig du är som tagit tag i träningen!!