lördag 7 maj 2011

FAMILJEFOTOGRAFERING

IMG_0730

Hej på er i vårsolen! I dag var jag piggare än piggast, vaknade t o m före ringklockan, vilket visade sig vara tur då jag ställt att den skulle ringa på kvällen inte morgonen...puh, ibland har man flyt!
Upp tidigt iväg för att fota denna fina familj på 5, det är ju oftast inte det roligaste barn vet att bli väckt tidigt en lördagmorgon, itvingad en snabbfrukost och sen iväg för fotografering, jag fattar hela den grejen:). Jag är dock riktigt nöjd med denna snabbfotografering och fick en hel del fina foton, ska bli kul att visa familjen!

Sitter just nu och svettas i min nya röda sommarklänning, jepp jag har slagit på stort och handlat kläder i FÄRG.... jisses vad har hänt...men den såg så fin ut där på affärens galge och ja kanske med lite brunbrända armar och ben kan den se halvskaplig ut på mig med....kanske:).

Snart blir det ett dopp i poolen och sen väntar en härlig lördagkväll, känner mig så energisk i dag, vet inte riktigt vart det kom ifrån, hoppas det håller i sig!

Hittar ni på något kul i helgen, berätta! Kram

3 kommentarer:

a piece of happiness sa...

Fin bild, men du tar ju fina porträtt mest hela tiden ;)

Ni måste ju vara brunbrända mest hela tiden med tanke på vart ni bor...eller? LiseLotte

vonnie sa...

I love your photos and blog...but miss your English comments...always make me happy...you have a special way to doing that!

Anonym sa...

Jättefin bild på Jenni familjen : )
Kram ,Arianne